teisipäev, 14. detsember 2010

Pleasure- christmas pleasure-



Heipsti.

Jõulud varsti kohal ja suht peaks otsima- MIDA kinkida? Kuidas kinkida? Kellele kinkida? Kuidas olla originaalne? Kuidas saaks soodsamalt?
Jep- sellised küsimused ning kõik see ühe kui meeldejääva õhtu eest. Samas, kas see on väärt kõik seda sebimist? -ON. Minu jaoks on. Nii lahe on shopelda, kui on soodukad ja sa tead, mida otsida. Või kui sa isegi ei tea, on siiski lahe vaadata, kuidas teised inimesed sinust tuhinal mööduvad kinkekottidega ja nõutult poes ringi tormavad. Või kui mõni laps leiab pisikese mänguasja ja lihtsalt on sellest niii sillas. Ohhhjahh. Meeletu.

Õnneks on minul juba välja mõeldud, mida ma kingi. Ning ostud on suht sooritatud :)
ÕNNELIK.

Samuti olen ma nii nii õnnelik üldse enda elu üle. Mul on imepärane, hea ja supper hea inimene, kes reaalselt täidab mu soove. :)
Meeletu.
Armastan.



Aga jah. Jooge kakuaad [loe:kakao], sööge piparkooke ja olge niisama numpsud.


xoxo

neljapäev, 2. detsember 2010

Winter warm-




Hei.

Pole pikalt kirjutanud, kuid ausaltöelda, pole nagu eriti tahtmist/aega/tuju ka olnud. Sorry.

Juhtunud on tohutult palju ning väga väga häid asju. Ning nagu me KÕIK peaks olema märganud, on jõudnud ka meie maile JÕULUKUU. :)
Love it kinda. Kuid siiski, sooviks rohkem suve. Praegu aga naudime seda rahu aega, mida meile tegelt antakse vaid 1 kuu- reaalselt mõeldes.
Nii, mida ma teinud olen ?

Suht veetnud aega Madise seltsis ning ka sõpsudega. Klassiõdedega korraldame nüüd juba III korda väikese istumise. Seekord siis pannkookide, puuviljade ja sooja joogi kõrval :)
Njämm...

Tegelt on supper mõnus lihtsalt vahest olla koos inimestega, kellega jah, okei, oled koos pea igapäev, kuid siiski. Hea on olla koos. Saame vabalt rääkida, tundma õppida üksteist ja olla toeks, kui vaja, rääkida kõigest. Sest meil kõigil on midagi, mis meid ühendab.


Madisega on lihtsalt nii hea. Nii teistsugune tunne. Eriline. Hea. Turvaline. Armastusväärne. Ilus.

Ja kas te teate kui hea tunne on see, kui sa saad tulla kuskil koju. Läbi külma, lumise, helendava linna. Vaikse lumesajuga jalutada, kuulata parimaid MP3 palasi ja siis kerra tõmmata kuskile punase, eriti pehme ja sooja teki alla kellegi kaissu. See on kirjeldamatult parim tunne hetkel. (L)

Muidugi, mida ma veel soovitan soojalt on see, et sööge meeletult igasuguseid puuvilju- mandarine, apelsiine, banaani, pirni, viinamarju jne.
Jooge sooja teed, kakaod, kohvi, sooja piima kasvõi. Sööge mett saiaga ning tehke pirukaid/koogikesi ISE. Et võtta ahjuplaadilt kuumad, eriti hästi lõhnavad küpsetised ja süüa neid, kõrvale juues midagi eriti head. SUPER.
Mul on küll seeaasta meeletu mandariini ja kohvi/tee/kakao joomine külge hakanud. Ja käes pole veel TALVGI- see õige, ma mõtlen.


Ja tegelt läheb väga väga hästi. Koolis kõik sujub. Ma isegi tean suht VB kindlalt, mida minna edasi õppima ja kuhu. Kuid eks näis, kas läheb ka nii või ei. Loodame parimat. (Y)


Aga ilusat, säravad, sooja ja terviserohket ilusat TALVE ning HÄID JÕULE.!

pühapäev, 7. november 2010

Sun is UP.

Hei.

Täna on nii nunnu päikseline ilm ja ma lihtsalt armastan, kui õues on veidi jahe, vaikne aga PÄIKSELINE. Teeb seest nii soojaks. Heaks. Tekitab tunde, et KÕIK-KÕIK on korras.
Muiudgi, kõik ongi korras. Ning üldse on viimasel ajal olnud kõik nii hästi, et ma olen hakanud oma TÄISKASVANU elu nautima.
Lihtsalt. Ma olen avastanud endas nii mõndagi ja ma tunnen, et minu 18 ongi käes. Tõesti käes.

See suvi, mis meil oli, oli lihtsalt üks PARIMAID aegu mu elus, kuid see oligi minu nö. tsentraalne olin-loll-ja-noor aeg. Nüüd on see kenasti saadetud minu mineviku mälestustese ja seisab seal loodetavasti minu pika elu lõpuni.
Ma lihtsalt tahakski nüüd teha väikseid istumisi. Näiteks tüdrukutega vein+snäkk, head jutud, naer. Lihtsalt OLLA. Veeta kvaliteetaega lähedastega ja armsamatega.
Teate ju küll neid kohti filmis, kus head sõbrad saavad nt kuskil järveäärses majakeses või kellegi juures kokku. Kõigil on hea tuju, kamin pannakse sooja, õues sajab õrnalt lund(nt) ja sa lihtsalt oled kõigi oma armsamate keskel ja naudid seda aega. Naerate ja nutate, teete midagi, mis meeldib kõigile.

Viimasel ajal on mul ka peal selline loominguline tuju. Tahaks kohe midagi maalida, pildistada, disainida, TEHA.
Mõelda.....

Aga, kuna ma hakkan siin liiga pikalt filosofeerima, siis ma nagu lähen. No nii igaksjuhuks .

Tsau
xoxo


PS! Jooge kakaod ja olge loomingulised.
;)

formspring.me

Ask me anything http://formspring.me/Merkito

laupäev, 30. oktoober 2010

Toidumess 2010


Heiahoo.

Pole küll eriline kirjanik hetkel, seega pole ka kirjutanud, kuid võiksin teile rääkida ühest huvitavamast ja fäänsimast üritusest, mis ei tohiks jätta külmaks kedagi. Neljapäeval käisime koolipiipolitega Tallinnas toimuval Toidumessil.
Seal oli nii palju lette/bokse, kust sa said midagi kaasa krabada või uudistada. Maitsta-proovida-katsetada-targeneda?. :)
Ja kuna ma suuht HARAKAS koos Eliisiga, siis me lihtsalt tuimalt käisime läbi enamus boksid ja krabasime midagi kaasa TASUTA ^^. Võtsime osa loosidest ja maitsesime kõike, mida pakuti. Piimasmuutist -juustuni-alkoholini-vorstini-kohvini-gaseeritud veeni jne.
Seal oli nii palju uut ja huvitavat ja kõike sa said ise kogeda. Kõige toredam oli see, et kõik teenindajad/inimesed olid väga sõbralikud ja vastutulelikud.

Seega, kui selline asi peaks toimuma, siis minge. Kui vähegi huvitab, minge :)
















Tsaoo :)

neljapäev, 28. oktoober 2010

Piiks

Tere. :)

Kui elul on selline etapp, et sa tunned, et sul on hea olla, sa oled ilus ja sinuga on keegi, keegi väga väga hea ja kallis, siis minul - minul on see etapp suuht pikemat aega juba käes. :)
Sest TA on niii eriline. (L)



Tallinna kohe- toidumessile. U wanna come?


Tsaoo.

esmaspäev, 18. oktoober 2010

It should be about us..

Teree ^^

Sügis on suht põue ja hinge pugenud, ning õues on seda mõnusa külma tuulega tunda, mis krae vahele poeb, kui su õde su salli kannab 8-) . Hetkel küll paistab selline mesimagus päike, kuid KÜLM on ikkagi. Suht cräpp :/

Aga ma ei hakka pikka teksti kirjutama, kuna ma suht vigane selles hetkel -.-... jätkuvalt. Seega panen paar pilti, mis olen kuu jooksul klõpsanud ja töödelnud ;)

PS!!!Päeva/öö uudis- ma jäin eile 18.00 paiku magama ja magasin suht hommikul 8ni (A)
raske sliip ... ^^


Hyvä-


(sügis)


(nukuke - sai 2aastaseks :) )




(Hiina kommid (osad on suuuht imeliku maitsega))



(kristall )








xoxo


NB! õues on KÜLMMM - hoidke ennast. :)

teisipäev, 12. oktoober 2010

Schuule

Tere ^^

Koolis pole nagu eriti põnev. Esimene tund oli VABA ja ma suutsin ikka magada sisse TUND AEGA. Kuid ma jõudsin ennast ilusti ära sättida ja ilus olla. (A)

Teine tund, mis kestius 4 tundi pm, oli Kuura - Puhastusteenus (praktiline) ja kas te teate mis me tegime? (A) Tõstsime igasuguseid kahvleid, tasse, taldrikuid, kausse, kulpe jne riielitesse ja kappidesse. -.-
VÄSSSS - Tahaks niiii niii väga sliipida praegu.

Õues on imelikud ilmad :/ Nagu- sajab ja siis ei saja kaa, samas paistab päike, kuid kuskilt puhub räige tuul -.- like....whatt?

Aga jah. Ma nüüd unelen kuidagi veel pool tundi ja siis BIOLOOGIA "(L)(L)(L)"
Tsaww

xoxo

pühapäev, 10. oktoober 2010

esmaspäev, 27. september 2010

-Sügis


-sügis


Tsau.


- kuidas ma oskan valida alati kedagi, kes on nagu super inimene, kuid liiga kaugel. VB ma pole lähedust ja õnne ära teeninud ? Hmm...

Ma ei tahtnud sellega mitte midagi halba öelda, kuid see on nii kurb. Üksik tunne tekib. Ja kui on aega koos olla, siis on seda kas vähe või pole privaatselt- ehk siis teistega koos. Säädnes is in me.


Eniwhuu - ma käisin nv Bravos ^^ Shake-shake. Nii mõnus oli tantsida ja vabalt tunda ja olla 18 (Y) See on nii mõnus tunne.
Midagi uut ja põnevat ma muidugi korraldanud pole. See reede uuesti ja jamh. :)
Eks näeb, mis saab...



xoxo

esmaspäev, 20. september 2010

My DAY.

Terrvist.

Tänane on olnud nii armas. :)
* Hommikul mu pere laulis mulle ^^
* käisime empsiga shoppamas
* tegin ID kaardi ära ja see pilt tuli nii nunnu ^^
* Sain endale sünnipäeva pluus (Y)(Y) + nunnud teksad + SUPPER AWSOMED saapad. (L)
* Chillisin raffaga
* Shoppasime Siimule riideid :D
* Õhtul läksin Silveri poole, jõin kohvi ja kirjutasin talle selle nädala tunniplaani + VÕIMALIK et ma kritseldasin sinna midagi armsat kaa xD
* Chillisime Maria juurde, sain tel kätte ja sain kohe 7 smsi ^^

Suured suured tänud veelkord nende ilusate ja heade õnnesoovide eest. :)


( sõime emmega ükspäev piimasuppi ^^ )



( Morning )



( et siis sellised. Pilt kahjuks halb hetkel. Homme üritan teha paremaid ^^ )



Take care.
xoxo



It´s MY B-day.

Tere. ^^

Kell on 0.24. On 20nes SEPTEMBER ja ma sain just 18ne aastaseks. :)
How fun is that!

Like, ma olen seda oodanud nii kaua ja nüüd, lõpuks- käes. Mul on nagu PARIMAD SÕBRAD in da whole wide world. (WWW) igatahes. nad tulid just mingi 20min. tagasi mu ukse taha ja tulid tegi kalli. SEE ON NII PARIM NAGU.
Ma olen nii nii õnnelik. Ma lihtsalt. Ma ARMASTAN teid nii palju, kui suudan.

:)

U made my DAY. !! REALLY.


Ja orkutis on õnne soovitud ja msnis ja sms saadeti ja reedel on pidu. :)
ÕNNELIK. (L)

esmaspäev, 13. september 2010

Mania

Tsaw noored hõimalased.

Ma ei tea miks ma nii kirjutasin, seega DO NOOT ASK. Ma käisin vahepeal maal & sealt ma sain nagu täiega nunnu sinepi topsi. Täiega vana & no annab olla nii nunnu väike lusikas?? Annab küll.


Siis käisime metsas & ma olin niiimoodi riides. Ning see oli kusjuures mugav. OLI KÜLL :D

Siis pm ma võiksin teile näidata om põhi varustust, millega ma võitlen nohu vastu. Ning peavalu ning köha. -.- See pildil pole tegelt midagi, aga kui nagu seda aloet ninna piserdada ning veel kreemi ka takka-pihta peale määrida siis noh- mina NUTSIN & NAERSIN segamini :D


Ning lihtsalt mingi random pilt. Minu CANON 10D, millest ma võiksin rohkem sotti saada. Ei no ausalt-.- Ta lihtsalt EI TEE pilti vahest -.- CAMOOOON.


Aga jah. Ei no eriti PÕNEV mul POLE. Päev otsa Buduaaris või siis pikutasin. Tegin pilte, sõin ja nuuskasin ning AEVASTASIN -.- (A) :)


Seega, take care!


xoxo

pühapäev, 12. september 2010

ill


Heya-huu

Kõik on haiged. Ei no, ausalt. Me olime eile korteris, kus oli 10+ inimest & nendest 3 olid terved ^O) Seega- on mingi haiguslaine. Ning me KÕIK peaks jooma TEED või KOHVI või KAKAOD, aga ei. Meie joome viina või siidrit või rummi. Ha-ha. NOOT nice, actually :/

Ma vaatasin üks õhtu->öö 2 filmi. Dirty Dancing & Step Up 3D. Ma reaalselt nakatusin tantsimisega. Ma lihtsalt järgmine õhtu tantsisin Regiina/Meliina juures ennast segaseks. WIERD.

Eile- me olime nii osavad. Me tegime hullud plaanid, et lähme võtame minu juurest asjad, teeme ennast korda & lähme kluppi. Niii. Kõik läks hästi KUNI..... KUNI me ei saanud dokita kluppi. Ok, nad peavad kontrollima, aga nagu (A) ma saan kohekohe 18 & no, okei, Mel. näeb noor välja aga noh -.-Still. & me nagu proovisime Barvose & Mirri. None -.-

Pärast läksin Tiiu-Taavi poole ööseks, vaatasime " Hot Tub Time Machine " .
Ei no, pääris normaalne peaks mainima. Siis niisama sõime võikusi & need olid tegelt täiega head. Njämm ^^


Aga jah. Ma olen täna aevastanud ka rohkem, kui ma nt 1 nädala jooksul oleksin võimeline. -.- Nagu, mulle meeldib aevastada,aga siis kui mu KURK ON TERVE. Seega, not nice.

Ma varsti avaldan VB ka ehk sünnipäevaliste nimekirja ;)

Ma nüüd eemale. Take care ja jooge teed ^^


xoxo

(pilte lisan hiljem)

kolmapäev, 8. september 2010

it´s picture time.

Mul on NELI väga erinevat pilti, kuid ma seletaks kõigile midagi juurde, if i may.

nO, need peaksid olema ühed neist MUFFINITEST, mida ma tegin & millest ma vist eemises postis rääkisin. Pilt ei ole vb küll kõige parem & ülihää, aga saate üldpildi.^^



Mulle lihtsalt on alati see aken & see ribikardin meeldinud. Tuli tuju & viltune pilt. (Y)


Tänase päeva seisuga on meie maja selline. Õnneks alustasid vanemad maja renoveerimist & kuigi me saame see aasta panna vaid reikad, soojustuse & tuuletõkke plaadid, saame me järgmine aasta ehk peale panna talad ning maja ära värvida. SAAME ILUSA MAJA. ^^ Sõu happy. Isegi sellisena on maja ilusam, kui sellise ROOSANA nagu ta enne meil seisi :/ Et siis, loodame parimat ;)


Ning finali, meie tool, meie maja nr ning mu isa igapäevased vajalikud tööriistad. Lihtsalt mingi lambikas pilt. Täiesti lampi. LAMPI. Wierd. ... Kuid ma ei tea, mulle nagu meeldib. Midagi, mida mina pildistaks. Minu stiili ;)


Take care.

PS! ÕUES ON MINGI IMELIK VIIRUS LEVIMAS, SEEGA JOOGE TEED, SÖÖGE KÜÜSLAUKU NING KANDKE SALLI. VÕI MAGAGE ^^

xoxo

teisipäev, 7. september 2010

Random

Minu tänase-päeva-sõna on MANNA. See on nii nunnu sõna. MANNA. MAN-NA, MANNNNNAA.
Selline pehme, rahulik & sa tead, et see on hea magustoit, mida mulle ei meeldi teha xD

Eile käisime emmega shopingul & ma sain nunnu kampsa endale. Halli, avatud, ilusa (A)

Mul olid eile TÄIEGA ilusad LOKID & me otsustasime, et "Oh, lähme teeme ID-kaardi Merkale ära" aga eiiii -.- minu pass ei taha nagu kohe üldse kaasa tulla. How depressing. & oleks, et see oleks siis esimene kord. Oh EII, mis sa nüüd, juba umn...emm...3??? Oo

Eile aga tegin muffinseid & ma tegin ka pilte neist, aga ma kahjuks ei saa neid HETKEL siia panna. Ehk lähenevate päevade jooksul. ^^
Meliina, issi & emme muidugi kiitsid neid, kuid trust me, I HAVE DONE BETTER.

Ning, kuna ma POLE team player, hülgasin ma oma pere ( 2-3 päevaks) minnes Järvakanti. Eile oli nii nunnu Lauretega mängida & lihtsalt olla. Kuid täna :/ Ma olen pm haige -.-
Kurk on veidi kähe, paks, valutab veidi, pea valutab juba näal aega, väike allergiline nohu ja iiveldus.. HAIGELT KÜLM ON KAA .....

Täna ma olengi pm lebotanud, väikse kohvi hommikul & kui Linnu lasteaiast tagasi tuleb, lähme me Kuimetsa ning ma saan KAKSIKUTEGA olla ^^
How happy DAY. :)

No, kui mul peaks juhtumina midagi XTRA exaiting stuffi, siis ma kirjutan & ehk siis keegi LOEB ^^ ( kui keegi loeb, KOMMENTEERIGE, pliiiiiiis (L) )


Tsaw.

xoxo

pühapäev, 5. september 2010

USUAL

Tsaw. ^^

PÕHIMÕTTELISELT ma avastasin, et ma ei oska absoluutselt blogi pidada xD. Suht nali vms. Ei aga jah, eks ma annan endast parima- üritan. ^^

Eilne hommik oli mõnus. Magada 11ni ja siis lihtsalt lebotseda. Vahepeal käisin emme/issiga poodides. K-Rautas käisime ja ma nii nii soovisin endale, et ma saaks lõpuks oma-isikliku-pisikese HAAMRI, aga nad ikka ei ostnud :( Sääd moment.

Siis peale seda ajasin selga soojad riided, kindad kätte ja läksin Silveriga välja. Pildistama ja rääkima. Külma ilma nautima. Vahest mulle meeldib kui on külm. Seda on vaja vist just siis, kui sul on vaja ärgata ja tunda midagi omal nahal erksana.

Samal ajal kui me rääkisime ja plotil istusime, lendasid pardid vahelduva eduga edasi-tagasi ka sinna. Sõid sifka koori ja kakat :/ WIERD. Aga vähemalt ma sain paar head pilti (enda arust) ^^






(sild on viltu, mitte pilt ^^ )






Ja no õhtul läksime siis kossu mängima/vaatama. Mina, Regiina ja Meliina ei mänginud. Kui siis kiusasime ainult. Läksime ostsime jooki ja läksime Regiina/Meliina poole. Muu raffas tuli järgi. :)
Tegime Meliinaga šokolaadi(kaka kuju/värviga) pätsikesi, mis olid värvilised ^^ NJÄMMMM

Õhtu kujunes väga mõnusaks. Ma sain oma ärevusest ja närvitsemisest lahti. Ma sain ennast välja elada(mitte midagi ohtliku)- Mul oli keegi, kes mind hoidis ja lohutas. AITÄH. Tegime paberkuulide sõda, siis mingi mängukaru kargas mu jalga(Talve ^o) ) ja lõpuks, kui rafas hakkas ära minema ja oli KALLI RING- Talve võttis mind lihtsalt ühele õlale ja jalutas ringi(Y). Noh, esimene kord on ikka esimene kord xD

Hommikul 5 jõudsin koju, väike sliip (mingi VÄGA IMELIK unenägu kaasnes sellega -.-) ja siis hommikune lebo, millega kaasneb see ^^ MMMMM- SUPER NJÄMMM-


(moi breakfast)

Lõpuks ronisin pessu, sättisin, väiksed kõned peale ja minek linna. Chillisime Sandri ja Arminiga. :) Nunnu oli. 18.20 läks Sander bussile ja meie Arminiga ootasime Meliinat, et oodata ja saata Taavi ära. Aga ma tegin tünga ja läksin ise esimesena ära xD hihi. Ei AUSALT, mul OLI KÜLMM.

Sain Mariaga kokku, spiikisime ja ma sain pluusi kätte. ^^

Homme lähen Järvakanti, mängin Lauretega, chillin, puhkan Pärnust ja olen niisama sliipi-chilli-lebo ^^


Love ya all.
xoxo

reede, 3. september 2010

Happy

Õnnelik - kuulake!!


Ma olen õnnelik, kuna mul on ümberringi TEIE. Teie, kes te olete suurepärased sõbrad ja inimesed, kes on alati olemas. Teiega saab alati midagi rääkida, lõbutsed, naerda, lollitada jms veel. Teie olete minu sõbrad ja jääte alati minujaoks parimateks. (L)

Ma mõtlesin, et ma kirjutan teie kõigi kohta midagi ilusat, aga sorry kallikesed, mul pole sõnu. Te olete liiga imelised, head, lahked, hoolivad, usaldusväärsed, fantastilised, päikselised, naervad, kallid, nunnud, ausad.... inimesed, et oleks patt kirjeldada teid kõiki erinevalt. Te olete kõik minu elus ja kõik, mida ma vajan. Teie pärast ma naeran, teie pärast ma tõusen hommikuti, teie pärast ma olen elus ja võtan elult kõike, mida ta pakub. Teie täiustate mind ja olete parim, mis minuga on juhtunud.
Parem oleks, et te jääte. Ma ei suudaks kaotada kedagi, mitte kedagi.

Teil on alati koht minu südames (L)

Vahet pole kui palju me oleme naernud kellegi naljade üle, kui palju me oleme kukkunud kuskil, kui palju me oleme söönud ennast paksuks, kui palju me oleme vaadanud filme ja naernud nende üle, kui palju me oleme võtnud päikest mängides võrkpalli või kui palju me oleme teinud koos pilti, kui palju me oleme naernud enda opakate mõtete üle, kui palju oleme me nutnud, kui palju me oleme üksteist aidanud, kui palju me oleme ükstiest ära kuulanud, kui palju me oleme teinud üksteistele haiget, kui palju me oleme leppinud ja palunud andeks- sellest ei piisa, mitte veel.
Me peame naerma, kukkuma, pildistama, pidutsema, mängima võrkpalli, võtma päikest, ujuma, jooksma, nutma, vihastama nii palju, kui peame, aga me teame, et me oleme üksteisele alati olemas. Mitte kunagi me ei jäta kedagi maha, ei jookse eest ära ning ei tee meelega haiget.
Me täiustame üksteist ja sellest peab piisama, et olla õnnelikud.


LOVE YA, HUNS(L)

xoxo
Da Party Poopah - Monster (Remix) [Prodused with Fl Studio 9 XXL]

neljapäev, 2. september 2010

Regular

Tsaw


Mul totaalne kirjutamise tuju. Wierd or what?? Oo.


Enyhow- mul on olnud viimastel päevadel mingi imelik "Tere-olen-suvelõpu-masendus" peal. -.- Nagu mul oleks seda vaja?? Mul on niiiigi probleeme- mitte palju- aga teistel on. Ja kui keegi räägib seda mulle, siis olen mina ju sellest teadlik ja siis tahaks aidata. Aga ma ei oska enam :/

Jube väsimus on ka viimaste päevade jooksul. Täna ma lihtsalt lebotasin, magasin 12ni, koristasin, pesus käisin, koristasin ja jamasin oma kalli arvutiga TERVE päeva ja siis tegin paar pilti. Nüüd ma jälle pikutan, räägin Taaviga ELUST ja Mariaga ELUST. Kiusan Mariat ^^ Hihi- sõuu cool"

Ma avastasin hea laulja - Ellie Goulding. 2 hetke lemmikut on The Writer ja Light (Eyes Dubstep Remix) on hea laul, kui oled skater v teed sporti. Ning see esimene on hea siis, kui meenutad enda ELU.

Ma just rääkisin Taaviga ja ta pani elu parima lause maha:
Taavi says:
küpsetatud seanoku - merka eriroog :D Ärge küsige, miks ta seda ütles. Ta imelik meil veidi, väikesed hood kivad peal Oo Like, say whaat?? :D Ma naersin ennast kooma pm.

Ja Armin saatis enda tehtu muusikapala- sitaks hea(Y) (Y) (Y) Kui tal see lõpuni valmis saab, siis ma sheerin seda ka siin ^^


Tsaww
love ya, huns.
xoxo

Nokia N63


Ma pean Helina ees vabandama SUURELT, kuna ma ise lihtsalt hüüan teda Blueberryks, muidu on ta tavaline Nokia N63

In colors.


Tere!
Jason Derulo - Ridin SOLO
Ma pole siia kirjutanud üsna pikalt, aga mul oli lihtsalt elu parim suvi, mida ma pidin elama täiel rinnal ja võtma sellest igat kui viimast sekundit, et olla inimestega, kellega on see suvi täiuslik olnud.


Seda ka et- Teie, kes mu blogi loevad, võiksite tegelikult nagu jätta väikese kommentaari sissekande alla. Ma oleksin õnnelik. (A) :)

Eelmises postituses ma panin suht segast vms ja ärge pange tähele, kui mul tulevad sellised hood peale. See on minu puhul täielikult paratamatu. :/ Mul endal ka häbi seepärast ;(
Enyhow - mis ma siis kokkuvõtvalt tegelikult teinud olen?! ----

No põhimõtteliselt, hakkab kogu selle suvega päevitatud C-vitamini kaduma nahalt, mis on kurb. Ning ilma on muutunud kurjaks(loe:külmaks), mis EI OLE tore. Sest kus me siis chillime, vessaritame ja naerame üksteise üle?? See on olnud juba viimane nädal suureks probleemiks, sest no camoon- Eestlaste jaoks võis lõppeda suvi, kuid meil tuleb sügis ja meie jääme üksteistele ju alati. ;)Kui aus olla, siis olen ma õnnelik kõige selle üle, mis on juhtunud. Õnnelik inimeste üle, kes on minu elu sattunud. Ssest tegelikult kui seda suve meenutada on minul meeles vaid hea. Ja see on HEA. :)
Maria sai ka lõpuks 18 ja nüüd varsti varsti on kord minukäes. ^_^ Ning ma peangi Siimuga koos aga no sorry, mul ei mahu 40 inimest mitte kuidagi. :(
Ma kutsun 20+veel mõned. Ja kuna minu sõbrad on ka Siimu sõbrad, siis on asi pm lahendatud külaliste poolelt. Siim toob väiksed joogid, mina teen söögid ja loodetavasti keegi sebib vessari. (Meliina? (a) )
Ma mõtlesin enne kirjutamist, et ma kirjutan teile midagi elulist/filosoofilist, kuid ma ei tea. Vb vaid seda et- võtke elult, mis võtta annab ikka täiega. Pakkuge abi inimestele, olge nende jaoks olemas, hoolige üksteistest ja lõbutsege. Nähke elu kui tivolit ja teid ennast seal kui inimest, kes rõõmust kisab/karjub/naerab. Te ei pea tegema elu raskeks, seda teevad teised. Teie laske olla endal kui ka teistel õnnelikud, andestage ja paluge andeks. Olge lihtsalt olemas.
Mina olen üritanud seda kõike ja see kõik, mille mina teistelt tagasi/vastu sain või tegin endale/teistele oli imeline. Lihtsalt pead olema julge ja proovima.
Nii, peale sellist filosoofilist laengut, on mul endal juba imelik. xD

Ja pealegi- ma sain endale enda Blueberry. Seega- ÕNNELIK!(L) Ja sain läpakakoti, seega (Y)



Ma ei oska blogi pidada, nagu absoluutselt -.-


xoxo

esmaspäev, 2. august 2010

B.oB - Airplanes ft. Hayley Williams -sügav L O V E.

say WHAAT!??

Ma pole siia absoluutselt-ebareaalselt kaua kirjutanud ja mul on lihtsalt niii niii palju juhtunud. Ma peaksin sebima ruttu endale Blueberry vms ja hakkama sellega kribama. Või vedama oma Delli IGALPOOL kaasas. PS! see on isegi mõeldav ^^. Indeed.

Ei no, pm, kui ma ütlen, et see suvi, mis hetkel on - on parim - olen ma öelnud KÕIK. See on olnud nagu täis elamusi, seiklusi, inimesi, intriige, seksi, armastust, saladusi, nalja, rõõmu, nuttu jms kõik muud asjad veel. NING- see pole veel läbigi ^^

Pm, ma olen sebinud endale 1-2 kuuga 12 uut telefoni nr. ; samapalju ning 12 inimest veel lisaks- uusi tuttavaid; olen käinud loendamatutel pidudel; olen alla võtnud 3-4 kuuga 10kg ja näen endajaoks fantastiline välja + olen saanud väga palju kiitvaid kommentaare. Ma lihtsalt haaran kinni igast võimalusest, mis pakutakse.Mul on töökoht- Pärnu Kuursaalis.
Ma lähen välja inimestega isegi siis, kui mu jalad kukuvad kohe ära, sest ma lihtsalt tahan võtta maksimumi. Ikkagi 3 kursus tuleb, uued tuuled, uued kohad, uued teod. Ma vajan võimalikult palju pidusi ja naeru ja tegevust.

Umn ja by the way- ma saan 20 sept. 18ne aastaseks. SEEGA- tuleb üpris suur ja üpris kõva pidu. Meil oli plaan teha pidu koos Siimuga, seega minupoolt tuleb ~40 inimest (Y) Naiss või mis?
Ei, aga, MINA, mina Merka, pisikene( nagu mind tööl hüütakse ^^ ) saan 18. Enne seda saab aga 18 ka Maria. PIDU+clubid^^. Love ya, hun.

Ma kirjutan endast nii palju ja suht egobuust vms käib, aga nvm see. Pm, ma olen saanud seda suve veeta nii paljude kallite inimestega ja olla koos ja ujuda tohutult palju. Nii päeval kui ka öösel. Lihtsalt, super mõnusad inimesed on minu ümber. Muidugi on igas seltskonnas ka neid, kes kohe peavad olema bitchid v lihtsalt mõrrad. Aga mind absoluutselt ei huvita, kui nad soovivad asju endalõbuks rääkida v soovivad kellegi teise elu korraldama hakata. Ma olen iseseisev, tugev, edukas naine. (mida lauset)

Ei, aga jah. Kõigil saab augustis töö läbi ja siis me lihtsalt kõvasti puhkame ja pidutseme ja ŠHOPPAME!!! ^^ That´s my L O V E. !

Nimh, kuna ma võtsin alla 10 kg, olen ma oma kahanenud oma 2 nr võrra pm. Enne ma olin L-XL. Nüüd ma olen XS-... Pm, mulle läheb kõik. That´s sõu kreisi. Ma ostsin oma avansi eest teksad + 2 pluusi + päiksekad + ripsmeka + küünelaki + Maria kink + pesu + sõrmuse ja sinna ta läks(1000 eek). :D Ei no, ma ei kahetse midagi. Pigem olen uhke. Sain enamus tahetud asjadest ja no, ma saan ju varsti palga kaa ^^

Aga ma kirjutan jälle, kunagi, millalgil veel siia.
PS! saan varsti oma kaamera laadija - it means, ma hakkan tegelema fotograafiaga suht ja siia saab palju pilte^^

Love ya!
xoxo



PS! sorry, kui vead sees, aga kell on pool 4 öösel ja ma kirjutan silmad kinni pm.

esmaspäev, 28. juuni 2010

NJÄMM....


Eile õhtul -
wok + praemuna. LOVE!!



Tänane lõuna- empsi enda tehtud marinaadis grillitud liha + värske kurgi/tomati salat. (Y)



Värskendus- värsketest maasikatest kokteil jääga. Garneeritud piparmündi lehega. mmm....

pühapäev, 27. juuni 2010

Õnnelik.

Kokkuvõttes olen ma tegelikult see kuu olnud üpris õnnelik ja palju liikvel. See suvi on juba alanud hästi, seega see peab lõppema ka nii. ;)

Ma sain kätte oma kaua oodatud ja ihaldatud kaamera- Canon EOS 1OD + lisad ( 2 objektiivi, 2 lisavälku, 1 suur välk, kott, 5-6 mälukaarti) Ma olen nagu shuper-hüpher häppy, aga ma ei oska seda tervenisti käsitleda, seega ma peaks lugema 183 leheküljelist ingliskeelset manuaali, aga noh.... Eks jõuab vms. Kui ma teen mõne ilusa pildi, siis ma kindlasti lasen teilgi seda chekata.

Jaanipäev möödus shuper lahedalt. Hüppasime üle lõkke, tegime nalja, kukil sõitu, hundirattaid, solistasime veega ning käisime metsas ^^ Grillisime ka muidugi. Meil oli niii palju liha ~10 kg ??!
No ja veerand me vist grillisime ja suutsime ära süüa.

Tartus, kust ma täna tagasi jõudsin, oli kaa väga lahe. Chillisime linnas, šhoppasime, jõime veidi, pitsatasime, kuulasime seinast-seina muusikat ning hängisime ja olime choolid. Elar tõi muidugi ka ühe über numpsi kollase Gerbera, aga see jäi sinna :S See on nii ilus nagu. :(

Ja nagu, mul ei jää juuksed enam üldse songusse. Pm ma tupeerisin ja panin pool pudelit lakki- eiiiii. Gaad, miks nad peaks üldse üles jääma???? -.-

Ja suure ringi(ma kirjutasin enne singi xD) küsimus- miks peavad inimesed ära väsima? Siis jääb ju niii palju tegemata. Ma ei oska tuua nagu võimalusi ka, kuidas võiks olla, kuid nii küll ei sobi, kuidas hetkel on. ( ajuvaba eks ) Ma lihtsalt kurb veidi, ärge pange tähele... :)

Igatahes, õues on ilus ilm ja suveilmad lähenevad (ma loodan) ning võtke KÕIK, mis võtta annab. :) Nautige.
Tšjao-

PS! HEA LAUL. !!!

PS! Mu tädi andis mulle täiega hea mõtte!
xoxo

kolmapäev, 16. juuni 2010

Bored? NOT!


Tere!
Hetkel ma teen super head kanarooga, millele lisandina keedan riisi. Kas pole mitte maitsev? Kuid jah- ma ei saa ise süüa riisi, kuna ma olen nii palju üle lasknud toidu ja trenniga sellest ajast saati, kui haiglasse sattusin. Pole söönud korralikult ja trenn on ka nii, nagu on. Nüüd olen aga järje peale saanud jälle, mis tähendab et mul on tegevust ja ma olen õnnelik ^^
Seda toitumist ma arvatavasti ei tee, kuna selle jaoks läheb raha- mida mul ei ole ja see ei ole maitsev. Pigem ma söön seda, mis meeldib mõõdukates kogustes ning magusaga jätan hüvasti. v.a. nädalavahetused ^^

Midagi erilist nagu ei olegi juhtunud või tegelt, on ikka. Kuid seda ma EI hakka siia kirjutama, too private. Kes teadma peavad, teavad. :)

Ma olen selle ajaga, mil olen trennis käinud ja sedasi toitunud, alla võtnud ~5kg ja see on minu jaoks super, lihtsalt super. (Y) Ja ma olen isegi endale nr väiksemaid pluuse ostnud ning ausalt, need sobivad. Minumeelest (a)
Ja paljud on teinud palju meeldivaid komplimente, AITÄH teile selle eest. ;)

Lähipäevadel tuleb Jaanipäev ja ma ei tea, kuhu minna v mida teha. Ma saaks olla : a) pere+ sugulased, b) Silveriga, c) Mariaga + muu rafas, d) Meliinaga+ keegi veel vb, e) Eliisiga+ muu rafas. No ja olge realistlikud, ma ei tea absoluutselt, kus oleks kõige lahedam v kuhu ma tahaks minna. Ma tean, et mul oleks lõbus igalpool. Kuid jah. Seda peab veel kaaluma. ;)

Muud nagu ei olegi midagi. Ilusaid ilmasi sooviks rohkem ning elagu kana(Y)

xoxo