neljapäev, 2. detsember 2010

Winter warm-




Hei.

Pole pikalt kirjutanud, kuid ausaltöelda, pole nagu eriti tahtmist/aega/tuju ka olnud. Sorry.

Juhtunud on tohutult palju ning väga väga häid asju. Ning nagu me KÕIK peaks olema märganud, on jõudnud ka meie maile JÕULUKUU. :)
Love it kinda. Kuid siiski, sooviks rohkem suve. Praegu aga naudime seda rahu aega, mida meile tegelt antakse vaid 1 kuu- reaalselt mõeldes.
Nii, mida ma teinud olen ?

Suht veetnud aega Madise seltsis ning ka sõpsudega. Klassiõdedega korraldame nüüd juba III korda väikese istumise. Seekord siis pannkookide, puuviljade ja sooja joogi kõrval :)
Njämm...

Tegelt on supper mõnus lihtsalt vahest olla koos inimestega, kellega jah, okei, oled koos pea igapäev, kuid siiski. Hea on olla koos. Saame vabalt rääkida, tundma õppida üksteist ja olla toeks, kui vaja, rääkida kõigest. Sest meil kõigil on midagi, mis meid ühendab.


Madisega on lihtsalt nii hea. Nii teistsugune tunne. Eriline. Hea. Turvaline. Armastusväärne. Ilus.

Ja kas te teate kui hea tunne on see, kui sa saad tulla kuskil koju. Läbi külma, lumise, helendava linna. Vaikse lumesajuga jalutada, kuulata parimaid MP3 palasi ja siis kerra tõmmata kuskile punase, eriti pehme ja sooja teki alla kellegi kaissu. See on kirjeldamatult parim tunne hetkel. (L)

Muidugi, mida ma veel soovitan soojalt on see, et sööge meeletult igasuguseid puuvilju- mandarine, apelsiine, banaani, pirni, viinamarju jne.
Jooge sooja teed, kakaod, kohvi, sooja piima kasvõi. Sööge mett saiaga ning tehke pirukaid/koogikesi ISE. Et võtta ahjuplaadilt kuumad, eriti hästi lõhnavad küpsetised ja süüa neid, kõrvale juues midagi eriti head. SUPER.
Mul on küll seeaasta meeletu mandariini ja kohvi/tee/kakao joomine külge hakanud. Ja käes pole veel TALVGI- see õige, ma mõtlen.


Ja tegelt läheb väga väga hästi. Koolis kõik sujub. Ma isegi tean suht VB kindlalt, mida minna edasi õppima ja kuhu. Kuid eks näis, kas läheb ka nii või ei. Loodame parimat. (Y)


Aga ilusat, säravad, sooja ja terviserohket ilusat TALVE ning HÄID JÕULE.!

2 kommentaari:

Maria ütles ...

Iu, mind ei mainigi :( Okok :D Nummikas elu :)

Merilin ütles ...

On. :)