esmaspäev, 10. november 2014

Väike seik lisaks!





Tipsu oli kurb, et ma ei maininud, kui nad sups-sups empsu ja papsiga Soomes käisid.
See juhtus siis eelmine nädal, kolmapäeval. Eriti lahe oli, et nad jäid TALLINNA linna ja TALLINKI pärast laevalt maha, aga mida sa väikese inimesena nii suurte ürituste vastu saad teha??? ei mitään. 
Lõpuks nad ikkagi jõudsid, saime Itises kokku. Jooksime pm kohe Nordea panka. Paps sai poolikult omad asjad aetud, aga kuna Soomes on bürokraatia ja kõike peab seletama ja kirja panema, "miks? miks naa? miks nii?", siis peavad nad tulema varsti jälle. Mulle muidugi win!!
Ja ma lohutasin papsi, et äkki sellel on põhjus, "äkki kui sa nüüd teine kord tuled, leiad/võidad/saad miljon eurot?! ".    Mm....nice dreams.






Empsu ja Tipsuga shoppasime natsa. Tipsu sai kampsuni, täiega vinged saapad ja vist midagi veel? Eniveis, vist siis oli asja eest isegi?!
Mina läksin papsiga kibe-kiirelt (tipptunni aeg) meile, viisime mandi koju ja kimasime tagasi. Meil oli isa ja tütre aeg. Rääkisime ja tegime nalja ja natukene sõimasime töllerdajai teel. Kvaliteet!  :)

Mul oli muidugi nii kurb neid ära lasta, sest 2h ei ole piisav aeg koos olemiseks, aga vähemalt ma sain killukese oma perega olla ja seegi oli väga happy time, happy time. 



**

Nüüd see nädalavahetus käisime Madisega Tallinnas, Meriton Grand Conference ja Spa Hotell. Vist kirjutasin enne ka midagi?!
Igatahes, väga lahe oli. Me pole kumbki Tallinna inimesed ja oleme käinud vaid mõned korrad (läbisõit ei loe).
Spa- veeala jätab soovida- valikut oli, aga suht kesine. Samuti vesi oli natsa jahe.
Hotell- on ilus, suur ja hubane. Väga kift, et tubadel ja korrustel on teemad (vaipadel)- erinevad Eesti kihelkondade rahvusmustrid.
Kohvikud - väga palju valikut sealsamas hotellis, erinevale maitsele ja tujule.

Kuna hotell oli vanalinna lähedal, siis peale sisse registreerumist ja spa'd, otsisime (soovitatud) linna parimat pizza restorani. Leidsime Ameriacana Pizza /Müürivahe 2, Tallinn. Ja võib anda julgelt 5 tärni! Üli hea pitsa, palju täidist ja krõbe põhi. Hind soodne. Ja seal oli väga palju erinevat valikut.

Siis natukene, õige pisut chillisime seal Vabaduse väljaku lähistel. Läksime tagasi hotelli, keerasime end teki alla kerra, sõime kommi ja vaatasime Eesti telekanaleid. Nii mõnus.

Hommikul käisime söömas- väga hea ja suur valik. Kõik oli värske, kõike OLI ja ehk liigagi palju. Igatahes, väga maitsev hommik oli. Samuti oli restorani ala ilus.
Ja siis pakkisime ja tulimegi tagasi koju.

Väike seik:
Aaa...enne laevale minekut, läksime Norde Centrumi Rimisse ja tegime paar ostu. Mul oli vaim valmis "niii, nüüd ma ostan omale bingo pileti. Võtan 1 või 2? Võtan 1 kahe väljaga või 2 ühe väljaga? mm...ok 1 kahe väljaga." Juba olen kassas (info), küsin, kuni teeb Madis oma suu lahti :" Sa ei saa ju seda kuskil kontrollida, suht pointles." Okkk???
Ma nii ehmusin, et võtsin vaid kraapimisloterii ja lahkusin. Ei võitnud :(
Aga siis ma kogusin end ja pragasin Madisega umbes 5min, et "nüüd on kõik läbi, ei tule miljonit ja ära loodagi enam, blablabla. " Ise ta SURUS mind (mingi mitu kuud), et ma ostaks ja nüüd keeras kõik nihu.
So säääd :'(
No miljooon. No no noooo .





PS! Kuna Madis tahab rüperaali taha, siis mul pole hetkel aega kontrollida õigekirja. Ärge kurjustage. :)


Tsaukii-plaukii
xoxo






2 kommentaari:

Unknown ütles ...

Tore lugeda, millega tegeled seal Soomes ja üleüldse :) Ets

Merilin ütles ...

Väga lahe, et loed. Mul on veel lootust, nagu näha :D