laupäev, 1. detsember 2012

Elus soomes III

Hei hei.

Nüüd vist ongi jõudnud kätte aeg, kus võin ka mina tõdeda- on kätte jõudnud talv, sest on külm ja lumine. Jah, võib vast küll. Ja kuidas muidu oleks võinud lumi tulla, kui ikka suure lumetormiga. Mulle isegi meeldis- tuisk ja torm ja tuul. Autos oli muidugi tore olla ja vaadata, kuid pärast õues olla- nooh, siis enam nii armas polnud.


Samas täna hommikul oli nii mõnus ilm- lund rahulikult sadas, ilm oli vaikne, ilus, mõnusalt külm- kohe hea tuju tuli peale. Just nii mulle meeldibki.
Ma juba ootan, kui saaks palka ja minna shoppama- kinke ja palju palju muud. Poemelu just jõulu eel on nii lahe. Inimesed on rõõmsad ja poemüüjad õnnelikud. Ning poed on mõelnud, kuidas teha inimesi veel rõõmsamaks, nagu täna- pakuti glögi, torti, piparkooke, kohvi, teed, komme. Joulupukki laulis, päkapikuneiud lõbustasid rahvast ja jagati muidugi ka õhupalle. Meid rõõmustasid eelkõige aga paljud soodustused.

Siin soomemaal on inimesed jõulude tulekut oodanud kaunistustega juba 2 nädalat. Nii mõnus on sõita pimedas ja vaadata neid armsaid tulukesi majadel ja korteritel- õdus tunne lihtsalt poeb hinge ja mõte hakkab mõtlema vaid häid jõulumõtteid. Oh, on ikka mõnus.


Tööl läheb ka hästi. Olen täheldanud, et mulle meeldib koristada enim just trepikodasi, muidugi ka kõik muu on ok, aga nii lahe on minna kuskile kortermajade keskele ja vaadata- oo, siin võiks elada või siin või hoopis siin on kena vaade.
Aga muidu on ikka tore ja kõik läheb väga kenasti. Soomlastega on ka lahe koos töötada- keel jääb ju paremini külge ja kõik muu on ka täitsa lahe.

Praegu nagu muud lisada polegi, kui et tuleb harjuda nende miinuste ja külmade tuultega ning leida igas asjas positiivset!

PS! Võin mainida, et seda sissekannet kirjutades vaatan ma üht kohustuslikku filmi, mida ma arvan et peaks olema näinud iga inimene oma elus korra-
Moi moi ja rauhallista talven!

laupäev, 10. november 2012

Elu soomes II

Hey hey.

Võin teile hea meelega öelda, et olengi saanud siin soomes tööd. Koristajana, aga mina olen väga rahul. Aitäh, Madise ema!
Kollektiiv on väga sõbralik ja kohad, kus töötame ka normaalsed- inimesed on nii sõbralikud ja päevast päeva- moi, huomenta, hei...Räägivad meiega, tänavad ja muide- ma saan juba täitsa okeilt aru soome keelest. Juhuu.
Seega- olen väga rahul.

Eelmine nädal ostsime auto - Chrysler 300M. Nüüd saame liikuda! Yay.

Nüüd veel suurem väljaminek lähiajal tulekul- korter Helsinkisse. Siis oleks peamised asjad olemas ja vaja vaid nipet-näpet (navi, laevapiletid ja siis juba jõulud ehk kingitused)


Igatahes- me töötame madisega ühe firma all ja meie tööpäevad hakkavad samaaegselt ja peaaegu ka, et töötame koos. Väga tore. :) Ei ole mineku ega tuleku muret ja lõbus on ka. :)
Meie juhataja on ka väga tore ja meie oleme igatahes 100% väga rahul!

23. november tuleme ka Eesti. Siis on  Madis-kallikese sünnipäeva tähistamine ja chillime Eestis. Kes tahab- võtku ühendust! :)
Mis ma musile kingin- on veel saladus, aga see tuleb võimas ja ülim!


Soomes ilm on nii nagu on- tuul või lumi, vihm või tuul, päike või tuul... Igatahes- tuul on koguaeg.

Ja muide, me oleme Madisega siin soomes väga harjunud- peab tunnistama, et eestisse külla minna on tore, aga seal töötamisest enam unistada ei oska. Helsinkis ja Vantaal on nii mõnus, ilus, rahulik ja tore. Ma tunnen, et ma kuulun siia. Siin on palju rohelist, palju parke ja palju poode!
Nii lahe on vaadata, kuidas inimesed sporti teevad(mingi 30 inimest ühel rajal), kuidas nad ajavad oma rida ja oma elu. Nad on tasakaalukad ja rõõmsad. Nagu minagi. ^^

Peale jõule tahaks ikka, et pere saaks ka tulla ja chekata meie elu ja elamist. Siis oleks jälle armas olla.

Aga hetkel muud pole. Panen oma Tabi laadima ja saan ka pilte teha. Praegu midagi erilist pole.

Ootame talve ja ootame jõule!
Valgustus pidi jõulude ajal helsinkis olema ilus!
Hyvä iltaa.

neljapäev, 18. oktoober 2012

Elu Soomes, osa I

Hei! Moi! Terve!

Jah. Olen potsatanud ka siis lõpuks siia, üle Soome lahe, suurde riiki - SOOME!

Tulin tegelt juba 28.09.2012 ja alustamegi sealt:

* Otsus tuli 23-24.09.2012 ja juba ülejärgmisel päeval viisin lahkumisavalduse töödejuhataja lauale. Üllatus oli neile muidugi suur ja ära nad ei tahtnud mind ka eriti lasta- mitte, et ma peaksin lepingu ja seaduste kohaselt veel 2 nädalat töötada, vaid et ma olevat "nii hea tööline" ja "miks?"
Muidugi ma sain ilusti end töölt lahti ja seda siis suht kohe- 27.09.2012. Natuke kurb oli, sest töökoht oli tõesti Okei, mida juhtub harva, kuid see hakkas ka veidi tervisele- igapäevane istumine.

Vanemad oli muidugi ka üllatunud ja veidike ka šokeeritud, kuid nemad on mind alati toetanud ja toetasid ka seekord. Tipsul oli muidugi eriti kurb- ega minul muidugi ka. Heast ja turvalisest kodust/tööst minna kuskile võõrasse keskkonda - keelt ei oska eriti, tööd ei ole. Vähemalt on olemas elukoht ja Madis! Samuti Madise õepere.

Miks Soome?
Sest siin on tõesti ilus ja no kindlasti ka kõrgem palk. Kuid mind on soome keel ja Soome juba ammu huvitanud ja siin kohal olla - ei ole üldse nii hull - lahe on!
Kõige raskem ehk ongi orienteerumine(bussiga ja jalgsi) ning muidugi ka uude töökeskkonda sulandumine. Sest praegu ma peaksin hakkama saama inglise keelega, eesti keelest siin nagu eriti küll kasu pole- juhul kui ei saa töökohta, kus juba eestlased ees.

Mida siis siiamaani teinud?

1 nädalal- sain õnneks tänu Madise õele kohe soome keele kursusele (1 x nädalas ja esmaspäeviti).
Samuti sõitsime igale poole - Tarjoustalosse, Jumbosse, kose äärde, Madis näitas oma Työmaad ja muidugi veel palju palju muud.
2 nädalala lõpul- läksime korraks ka Eesti. Olime seal 4 päeva - shoppasime, puhkasime, emal oli sünnipäev ja käisime ka sõpru vaatamas. Samuti vedasin kodust ära potte, panne, kulpe, tasse, kardinariiet, taldrikuid, sõela, noad ja kahvlid - noh, mida tema ei kasuta, aga meie küll. :)
Tagasi tulles oli kotte ja asju niipalju, et kui me olime suutnud kõik need ligi 10 kotti asju tuppa viia siis ennast oli väga raske sinna asjade keskele mahutada. Kuidagi ikkagi surusime ja kui asjad olid kappidesse ära pandud- polnudki nagu midagi.
3 nädal - on just käimas ja saab ka kohe läbi. Tööd veel ei ole, kuid otsingumootor töötab iga päev ja samuti enda otsingutele aitavad mind ka Madise õe mees, Madise õde, Madise ema ja Madise isa.
Kindel igapäevane tegevus lisaks loomulikule on CV.de täiustamine ja nende laiali saatmine. Mõned sõnad saab vähemalt selgeks pidevate CV.de täitmistega. :P


Lisan ka siia, et hetkel elama Vantaal, Vantaanpuistol. Siin on meil lähedal *hobusekasvatustalu, *kosk- imelise metsarajaga, *ilus ja korraliks lastepark, *palju poode.


 (natukene tavline pilt, aga vähemalt teate, kus/mis)


Aga millal tuleb järgmine postitus -ei tea, kuid loodan et varsti!

Olkaa rohkeat!

PS! Meil on siin 2 ilma - kas sajab PÄEV LÄBI või paistab päike. Külm on ikka täiega. Ainult 7'C päeval :/








kolmapäev, 8. august 2012

Vaated Vantaast.

Hei hei.

Jah. Olen siin olnud juba 5 päeva? ja kõik on endiselt tore ning lilleline.
Ilmad ja lennukid on muidugi nii nagu on- muidu, kõik muu, S U P E R! Olen juba üsna palju šopanud, kuid osa on veel ees. 

Saime haagise ilusti korda 2 päevaga, oleme end kõikide mugavustega sisse seadnud ja on lill olla. Siin on meil elekter, vesi, soe & mis peamine WIF.i. Seega- pole midagi, mille üle kurta.

Oeh, sooviks juba enda elamist (loe: korter). Teate, nii mõnus on ärgata hommikul päikesega, keeta tass kohvi ja tõmmata diivanile kerra- külastada populaarseimaid netisaite (FB, Blogger, Gmail jne) ning lihtsalt olla.
Madis käib ilusti tööl ja mina teen koduseid toimetusi. Samuti olen tihe külaline Getril ja Triinul. ^^

Just täna käisime suures lastepargis Getri ning Triinuga ja no ausalt- Pärnus sellist luksust küll ei leia. Palju kiike, ronimispuid, majakesi, liivakast, huvitavad mänguasjad, rattad, panged, kühvlid, kärud - kõike võivad lapsed ise võtta.
Samuti on  seal väike majake, kus tehakse ka laululisi tunde ja ka käelisi tunde. Kas pole vaffa. Ja see on eriti ilusas ja looduskaunis kohas- metsa sees. :) Nägin täna seal ka oravat.

Šopinguga on siis tegelt nii, et olen saanud asjad ikka päris soodsalt ja õnneks sattunud just allahindluste sektorisse. Otsisin ikka kuu aega korralikke baleriinasi ja oh imet, sain, üli armsad, seest lillelise tallaga ja pealt valged- 4€. Siis suure ja mahuka käekoti- 15€ ODAVAMALT, ehk 10€ ning maika- 10€, muidu oli 15€. + käisime ka H&M.is ning sealt krahmasin endale termostassi, massaši nukid, sõrmuste komplekti, kookose-laimi lõhnalise duššigeeli, maasika-piparmündi lõhnalise huulepalsami ja väikse purgi, kuhu tee sisse panna. Sellest järeldades- no on ikka hästi läinud ^^

Laupäeval käisime muidu ka täikal, aga seal ei näkanud. Muidu oli seal palju huvitavaid asju. Nt korralikud kaamerad ja objektiivid, Sex&The City - 6 osa(seda oleks tahtnud aga 25€ tegelt juba nähtud osade eest- natsa palju), palju kodukaupa, riideid, jalatseid ja ehteid.

Tipsile olen ostnud ikka pääris hulgi asju. Loodan, et ikka meeldivad. ^^ Minule isiklikult küll meeldivad.

Käisime ka Terviserajal- sealt ka paar pilti siia:

kolmapäev, 1. august 2012

Mida teinud ja kuhu lähen?!

Tere tere.

Aeg läheb linnutiivul ja seda eriti suvel ning seetõttu olen jätnud blogimise üpris unarusse.
Praegu aga on hea ja rahulik hetk, kus saan kirjutada pikemalt lähtudes siis pealkirjast- mida teinud ja kuhu lähen! Oh, milline ekstaasikas pealkiri. (smile)

Alates kollektiivpuhkusest on iga päev toimunud midagi vahelduvat ja funni. Midagi on alati teha ja see on ülim!
Nädal enne Kuldrula 2012 finaali tulid Kuimetsakad külla ja no ausalt - parim nädal ever (siiani). No, päevitada oli täitsa mõtetu arvestades meie "EESTI SUVE", aga tänu sellele jäigi aega rohkem lihtsalt olla/rääkida, šopata, teha Liisaga rannapilte (tundsin nagu oleksin olnud päris fotograaf- isegi meeldis!) ja chillida Kuldrula 2012 Eesti juuniorite meistritega.
PALJU ÕNNE VEEKORD!


Peale väga toredat nädalat chillisime Madisega ja käisime pea iga õhtu kuskil väljas- steffis, rannas, öösel pikutasime batuudil ning rääkisime maast & ilmast. Ohjah. Ilusat hetked.

Hiljuti avastasin enda jaoks ka Instagram.i ning see on üli hea programm, eriti kui omad Tab.i. Teed pildi, väike cut, väike töötlus ja volaa-  pilt valma. Näete väikest ülevaadet siit - http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151779565762281.452599.558847280&type=3

Tipsuga jõudsime ka lõpuks ikka Tivolisse, mis hetkel Pärnu rahvast ja turiste toidab ekstaasiga. Kuna me õega ei kannata neid liiga-kiireid-masinaid, siis otsustasime, et kõrgus tegelt pole probleem ja läksime vaaterattale. Imeline vaade, kuid liiga kiirelt sai sõit läbi- sääd. Muidugi kui ratas üleval meiega koos seisma jäi saime teha paar pilti ja need kohe netiavarustesse laiali riputada- muidugi FB.

Kuna 3-4 päeva olid päris kuumalainelised, sain lõpuks ka mingi pruuni kihi peale aga vot nii toreda, et ma näen välja just kui sebra.

Laupäeval käisime ka Tipsuga täikal müümas ja no pean mainima, et minu parim müük. Sain ju ema sõbrannalt riideid ja kotte ja jalatseid ja meiki ja no nii palju igast stuffi, et kottide läbivaatus võttis ikka paar tundi. Aga ei, tore oli. Sain endalegi palju uut manti ja müüsin juba ka nii umbes ühe koti riideid maha.
Ja kuna ma muidugi pidin ka ise ringi vaatama ja raha kulutama soetasin endale väga vinged kingad(FB olete kindlasti juba näinud), mõnusa ja karvase pusa, võrkmaika ja üliilusa valge kella. Happy.

Vahepeal sai ka käidud Tallinnas. Käisime Järve keskuses (nägime tulekahjut), loomaaias (nägime loomi, linde ja muud põnevat) ning pärast chillisime Rocca al Mares. Väga kift ja lahe oli. Aitäh Triinule ja Gerdile.


Kindlasti on veel juhtunud palju põnevat aga näed, mälu pole enam nagu 15aastasel ja asjad ununevad (smile).

Aa..praegu kõige suurem uudis- ME LÄHME SOOME, LÄHME LÄHME SOOME. Jah. Madis asub sinna tööle ja mina lähen chillin seal poolteist nädalat niisama.
Kindlasti teen pilte ja võib-olla, kui on blogikirjutamise "tuju", teen ka mõne (loe: ühe), sissekande.

Olge tublid ja võtke suve!

Ciao.

pühapäev, 24. juuni 2012

Lisasin manti

Vaadake ja chekake- hädasti oleks vaja kappi ruumi. Rääkige ka sõpradele ja sõbrannadele, äkki neil on just neid asju vaja/pakkuda.
Tänan!

http://buduaar.ee/Turg/User/profile/51872

esmaspäev, 18. juuni 2012

Life, what i have lived.

Hello!

Huh. Kuna tegemist ja olemist on olnud lihtsalt NIII palju, ei ole jõudnud siia üldse midagi trükkida. No nii omavahel öeldes- pole olnud ka õiget tunnet/tahet kirjutamiseks..

Aga see selleks. Nüüd olen hetkel Teie päralt. Löön oma kalendri lahti ja üritan kirjutada kõigest- lühidalt ja tabavalt.
Igatahes, alustame siis vanematest üritustest ja liigume järjest siia poole.

* 19. mail algatas Maire Aunaste Kirbuka seeria. Pidavat kestma iga laupäev kuni juuni lõpuni, kuid eelneval laup. oli vist siiski viimane. Kahju, sest muidu oli üli funn ja teenisin ka isegi veidi. Peamiselt oli siiski lahe rahvas, soetasin ka paar kifti asja ja üldse- oli tore. FB võite näha ka pilti minu tublidest kauplejatest!

* 9. juuni läksime hommikul kell 7 Tipsu ja Madisega Tallinna, külla Liisale ja Lauretele. Ilm oli alguses päris vihmane ja me pidime ise Mustamäelt bussiga Kesklinna ja Kristiine kanti sõitma, kuid saime täitsa ilusti hakkama. Kui kohal olime, sättisime end paika ja harjusime uue keskkonnaga. Lõuna paiku seadsime sammud Kristiine poole, et läbi kammida lähedal olevad kaltsukad- olime nagu turistid kuskilt maalt ja hobusega- küsisime vähemalt 2 inimese käest, kuhu minna, kuigi vahemaa Liisa korterist Kristiineni on ca 8min. Kaltsukatest aga midagi ei jäänud küll silma. Üks oli kaltsuka kohta liiga kallis (Takko on ka odavam osaliselt) ja teine oli reaalselt maast laeni- seinast seina riideid/kingi/kotte/asju täis. Seega, sealt me tulime kohe ära, sest seal oli pea võimatu liikudagi.
Siis suundusime Kristiinesse. Seal võttis kohati päris kirjuks- poode ju oli kus shoppata, kuid aega veidi nappis. Muidugi kui Liisa hiljem järele jõudis, siis võis alata tõeline shoppamine. Kristiinest sai vaid Tips tennised.
Peale seda läksime Liisa ja Lauretega restoran Mandarini. Võtsime kaasa kananuudleid ja vürtsikaid kanatiibu. Maitsesid üli hästi.
Õhtupoole läksime Liisa, Laurete ja Tipsuga läbi Vanalinna Rotermanni Keskusesse. Väljast paistis keskus väike, kuid sees oli ikka päris mitu poodi ja seal tegime ka kõik mõne ostu.
Tipsuga sain sarnased kummist, hästi mõnusad sandaalid/baleriinad. Liisaga aga soetasime endale peaaegu et identsed kleidid- muster on veidi erinev, kuid lõige ja värvid sama. Samuti soetasin väga kifti suvekoti ja peenikese valge vöö. Ostudega olen ülimalt rahul ja nüüd võib vast suve täitsa nautida.
Õhtul vaatasime jalgpalli väikese siidri ja snäki-vaagna seltsis.
Järgmisel päeval läksime lõuna paiku Madisega Mandarini sööma. Kõhu sai täitsa täis ja 1 elamus jälle juures.
Veidi peale seda suundusime Pärnu tagasi.
Muidugi hiljem kuulsime igalt poolt, kui hea ja lahe üritus oli olnud Grillfest (8-9.juuni). Mõtlesime ka Madisega muidu minna reedel õhtul, kuid mõtteks see jäi. Muidugi ma ei kahetse midagi, Tallinnas oli ikkagi üle kõige.

*16.juuni käisime Vallikäärus Terminaatori 25. juubelituuril. Nägime Markust ja Talvet ning hängisime siis nendega. Kuulasime head muusikat ja rääkisime elust ning olust.

Ja nüüd nagu muud sündmust väga polegi. Muidugi käisime ka vahepeal Treimanis, Madise vanavanaema ja vanaema juures. Seal oli samuti väga chill.

Sain tööjuurest ka väga hea uudise - minu lepingut, mis algselt oli sätitud 13. juulini, pikendati 21. detsembrini. Juhuu. Olen väga rahul ja õnnelik. Raha on ju alati vaja ja see töökoht on tõesti supper!

Pilte hetkel lisada pole. FB võite midagi leida, kuid lihtsalt ei ole olnud aega klõpsida.

Igatahes. Hetkeks kõik. Kunagi siis jälle.

Ciao.

esmaspäev, 7. mai 2012

Spring shoping.

Tsauki.

Midagi põnevat ja märkimisväärset pole nagu teinud. Täna käisime Matuga šoppamas ja no, see oli ikka küll päeva tipphetk. Homme või ülehomme saan kokku kadunud kaunikese Triiniga ja mingi päev ehk ka äkki Kati jõuab kohvitama, siis tuleb võtta ette ka Eliis ja palju palju muud rahvast! :)
Kuna suvi on ukse taga, päevad valgemad & pikemad, tahaks jõuda päeva jooksul rohkem. Ma arvan endiselt, et päevas võiks olla 30h mitte 24h.
Oeh, seda ma vist jäängi soovima. :D

Nüüd aga räägiks seda, et buduaar on nii lahe koht endiselt ja mul tulemas suht palju kaupa sealt- 2 paari kingi, pluus ning ühed teksa-lühkarid suveks - ja need siis saadud vahetuse või ostu teel. Nüüd tuleb leida veel maikasi ning maksikleiti, mida sel suvel KINDLASTI soovin oma kappi soetada! :)
+ mul oli buduaaris müügis õhuline püks-seelik, väga kift. Eile proovisin niisama selga ja no camoon, sõuu cool. Ma hakkan kindlasti seda suvel kontsadega kandma. Seda komplekti saab kombineerida kõigega(valge-musta värviga) ning see on lihtsalt täiega kift riietusese, mille ka kohe kindlalt kappi rippuma panin.

Nädal aega tagasi võtsin ka Madise tagahoovis, trepil päikest ja täitsa peale hakkas...no, veidi ikka.
Samuti suurendasime 1mx1m põllukese 2.70x1m peale ning varsti külvame ka seemned mulda.

Nädalavahetusel läksid vanemad maale ja Tips tuli Harju ööseks. Tegin meile ka kifti küüne"maalingu" :)

 Palun!

Kuid siia ka paar pilti tänastest ostudest ja kingadest, mida ootan!


reede, 27. aprill 2012

Pildid-

Hei.

Kuna eriti midagi kribada pole, siis sheerin teiega mõningaid pilte. 3 pilti viimase aja ostudest/saamistest ning 2 pilti elust/olust. ^^
 








<--- (Selle vinge pintsaku sain Madise ema käest. Happy!) ^^



(Selle kardigani ja koti soetasin 8€ eest kaltsukast. Samuti HAPPY! Ja no te kõik saate tunnistada 100% et ma olen koti-hoolik)


Vb mida mainida, et ma olen juba täie tervenemise poole teel ja samuti langeb mu kaal iga päev veidi/või on juba langenud piisavalt ja nüüd mu keha säilitab seda. Mis mulle väga meeldib!

Olge tublid, terved ja õnnelikud! 

Ciao!

teisipäev, 24. aprill 2012

Kodune

 Tere.

Jah, olen kodune, sest haigus murdis ikka täitsa maha. Murugi ei näinud enam. Aga see selleks.

Kodus haige ja teki all soojas olla ei ole just minu KÕIGE lemmikum tegevus. Kuid kui sul on selline supper toetav ja eriline elukaaslane/musirull nagu minul minu Matu --->
ja parimad ema/isa ja õde, kes ikka on toeks ja teevad nalja, et kiiremini paraneksin - siis ei oskagi muud tahta, kui et loota kiiret paranemist. Just, just! Ja kiirelt ma olen paranenud. Tänu ka muidugi arsti kirjutatud rohule, mida siis iga päev nii hommikul kui ka õhtal manustan. Maitse ei ole kiita(ma nimelt närin tablette muideks, lihtsalt EI SUUDA neelata) kuid kiire hambapesuga saab kõik taas korda.

Ja ma olen taaskord tõsiselt pahane vanade inimeste peale, kes arvavad, et nemad omavad bussi ja istekohti. Nimelt eile, kui ma juba väsitasin end bussi peale haigelt joostes(mida ma ei oleks tohtinud teha, aga maha ka ju nagu ei saa jääda) otsustas üks "daam" kui nii võiks isegi jutumärkides kirjutada, et tema ei lase mind minu peatuses maha, vaid jahib minu istekohta, et ikka saaks ÜKSI istuma ja mind tõugelda. Ja kuna ma jõudsin ukseni viimasel hetkel ja kuigi ma vajutasin STOP nuppu oma 5 korda, pidin sõitma pea norus edasi järgmisesse peatusesse. Noh, ei ütleks et juhtunud nüüd nii kohutav või horror oleks olnud, kuid siiski?! Oeh, ma olin siis nii nördinud ja vihane, sest mina kui neitsi (loe: väga etteplaneeriv inimene teatud asjades) pidin oma plaane muutma - haigena. Tänu sellele, et mu teekond arstile pikenes ja ma olin emotsionaalselt kurnatud(taas) tõusis palavik (taas).  Kuid mis sellest siis enam, oli mis oli.

Igatahes- kodus on olla tore, kui oled juba veidi paranenud ja tunned energiat kehas voolamas, üksi ja saad päevad läbi vaadata FoxLife ja teha seda, mida hing ihkab EHK- koristada, küüsi lakkida, juukseid uude lemmikkrunni sättida, pliiti kütta ja süüa veidi ka. Samuti ka palju pikutada.

Egas mul midagi muud polegi, kui et hoidke ikka oma tervist, sest see on oluline ja olge mõnnad potšikud edasi!
Ciao!
Ning et ma liiga kuivaks seda postitust ei jätaks, sheeriksin taas teiega paar pilti(lisan ka vanad pildid suvest, meenutamaks- mis meid varsti varsti ees ootab lisaks soojale päikesele ja päevitamisele- midagi väga maitsvat ja tervislikku) :

 (Väike küünelaki valik- olen uhke!!)

reede, 20. aprill 2012

20.04.12

Tervist.

Hei hei. Ega mul midagi nii põnevat ja šokeerivat pole, kuid vb see, et olen tõbine ja kallis kallis Matu tublisti ravib mind. AITÄH!
Samuti koristasin oma läpakat ja kustutasin ikka päris hea hulga pilte ära. Kohe nii korras ja ilus vaadata.
Samuti aga leidsin mõningaid pilte, mida töötlesin ja ka FB juba lisasin, kuid kindlasti lisan ka siia.

Ja muide. Anneli sheeris minuga 1-1,5 nädalat tagasi ühte kifti videot, kus tüdruk näitas kuidas teha kodus olevate asjadega -SOKIGA- lokke. Väga põnev ja soodne viis, hakkasin kohe mõtlema. Proovisin kohe järgi, aga see kord ei tulnud välja. Nüüd täna pesin pea, föönitasin ja keerasin krunni. Täiega vinge jäi ja loodame et lokid jäävad ka fuff-fuff.


Olge terved ja lõbusad!

Ciao!

kolmapäev, 18. aprill 2012

Päike, vihm ja muud asjatoimetused.

Heihei.

Nii. Aega on läinud tsipa tsipa mu viimasest postitsest mööda ja no, nüüd ma siin siis uuesti olen.
Laupäeval ostsin endale SAMSUNG GALAXY TAP.i ja olen ülimalt rahul endiselt. Siin on nii palju avastada ja möllata. Just enne, paar min. tagasi õppisin uue asja ära. Kindlasti küsite, et miks ma ise uurin ja ei loe juhendist vms. VASTUS: juhend oli nagu elulühike ja mõtetu+mulle meeldib ise uurida ja puurida.
Üks üli suur PLUSS on see, et siin saab eha panoraam pilti ning palju muud, aga just see on see miski, mis mind üllatas ja rõõmustas. Muide, ma pole kunagi ise mitte ühtegi teinud ja nüüd on see minu lemmik ajaviide.
Pühapäeval käisime maal. Tegime tööd ja chillisime niisama. Nautisime päikest ja käisime isegi kalal, mis oli aga eriti fail. Esiteks- Madis ei saanud spinningut lahti. Teiseks-meil jäi nagu õnk lootusetult kinni. Lõpuks kutsus Tips isa appi ja ta tõmbas selle välja, kuid konksul tuli märg haud.


Ja täna tegime Madisega veidi tema hoovis korrastus/haljastus töid. Koristasime oksi + palju muud. Ilm on ju nii ilus, miks mitte. Kõik päikeselised ilmad peaks vähegi väljas veetma.

Panoraampilti mina siia ei oska lisada, sest see ei jääks õigesti. Kuid pildi lepatriinust, kes täna päikese käes peesitas, võin sheerida. Enjoy:





Ja muide, olen näinud juba väga palju värvilisi liblikad- tuleb vist värviline suvi! Loodame küll.


Ja polegi muud lisada, kuid et, kui keegi ikka jälgib blogi, siis ma võin siia või FB aegajalt igapäevastest toimetustest pilte lisada. Hoidke silmad lahti!


Ciao!

laupäev, 14. aprill 2012

Samsung Galaxy Tab 10.1 ônnelik omanik.

Tere.

Jah, nagu näha võite, soetasin endale ka KAUA KAUA oodatud ja soovitud Samsung Galaxy Tab 10.1" Olen üli õnnelik & rahul. Sellega on nii palju võimalusi ja no mul on esialgu veel avastamist küllaga.

Ilm on selline nagu ta on. Neljap. - +17 kraadi sooja ja nüüd üli kõva/külm tuul. How wierd!?!?

Aga olge numpsid & loodame, et tuleb veel veel sooja! ^^

Ciao



pühapäev, 8. aprill 2012

Pühapäev, oh seda pühapäeva.

Heihei.

Jah, pühapäev. Nädala viimane vaba päev, kus saab veel lepsida. Ja varakult magama minna ei ole tegelikult halb. Saab "ilu und" ka veidi. Hihi.

Ei, tegelikult. On tänane päev olnud üsna jooksev.

Hommikul vedelesime pool 11 voodis ja peale seda tegime maitsva söögi. Meil sai ju muide ka 1,5 aastat armastust ja kooselu täis. Seega, siis kokkasimegi endale midagi maitsvat ja sõime koos ilusti hommikukohvi kõrvale.

Siis võtsime suuna minu poole, et munadepühi tähistada. Meie peres on ammu komme värvida mune ikka sibulakoorte, lõnga, riisi, tangude ja muu asjaga, mida leiab ning siis värvi andva riide sisse mätsida ja niidiga kokku tõmmata. Tegime seda tänagi. Munad tulid taas kiftid ja värvilised. Palju lahedam, kui pintsliga ja värvidega mässata. Koksisime ka muidugi.

Peale kosutavat lõunat saime Tipsult kõik kingid ja tema tegi ISE (mida teevad vaid vähesed) meile munadepüha tibud + kaardid. Üli armsad:



+ Lisan pildi ka munadest. Roosam siis minu ja teine Matu muna. ^^


Samuti peaksin mainima, et kuna on kevad ja mu empsile meeldib hullult kevade tulekuga seemneid istuda aja mullaga möllata, siis "nõudsin" endalegi ühe tomatitaime, mida kasvatame Matuga koos, siin samas aknalaual. Kas pole armas:



Ning tegin ka pilte buduaari konto jaoks (http://buduaar.ee/Turg/User/profile/51872 ) ja leiutasime õega uusi kõrvarõngaid. :)


Ciao!

laupäev, 7. aprill 2012

Oh sa mu PÜHAD!

No hei!

Alustaks siis sellest, et ilm on totaalselt ära keeranud. No, camoon, lumi?lörts?vihm? BIG NO NO NO.
Meil peaks paistma PÄIKE, juukseid sasima SOE ja KERGE tuul. Oh jah, aga küll tuleb ka see aeg. Loodame, et varsti-varsti.

Kuna olen siis nüüd tööl ja korralikud 2,5 nädalat tööl käinud, sain ka palka. Soovitust rohkem ja no, mina kui õnnelik hästi tasustatu tööline tormasin neljap. kohe poodi kalli Matuga.

Ostime kohe kõik asjad, MIDA oli tõesti minul/Matul vaja ning natukene ka peale.

Ning hea ja soodsa leiu leidsin Ideaal Kosmeetikast. 8€ maksev Guess Seductive "I´m Yours" ihupiim. Minu jaoks üli lahe leid(praegu ka netis nii odavalt). Lisan ka kindlasti pildid:
Ja täna sai firma Seppälä veidi rikkamaks, kui ostsin sealt Wet n Wild Wild Shine Caribbean Frost küünelaki + Wild MILD Black Cat küünelaki :
(Caribbean Frost lakk jääb täiega kift!)



Ja kuna ma ka ikka loen suure huviga mõningaid bloogse(minu UUS sõna), siis märkasin ühel neiul peas, ümber krunni, lipsuga patsikummi ning tuli endalgi tahtmine sellist kifti aksesuaari omada(ma ju suur krunni ja hobusesaba kandja, miks mitte?) Poest ma eriti ei viitsinud vaadata ja egas ei ole nagu silma ka jäänud, aga siis tuli välja,et mu õde oli sellise ise teinud(jah, pean tõdema, kikilipsu küll, kuid see sobib ikkagi ideaalselt). Tegime diili ja nüüd on minulgi selline ilutsemas krunni/hobusesaba. Ning ta lubas mõningad veel teha. Jeej.
Muide, just hetk tagasi valmistasin endale 3-min-võiku. See on üli lihtne, tervislik ja loomulikult maitsev.
Vaja läheb:
* Rukkileib (2tk)
* Eesti Taluvõi
* Värske salat (jääsalat, kress-salat jne.)
* Tomat
* Eesti kurk
* Majonees
* Mingit lihatoodet (sink, pihv, vorst jne.)
* Sool/pipar

Võtad taldiku ja asetad 1 leivapoole taldikule, määrid kerge kihi taluvõid, lisad värske salati lehed, tomati ja kurgi viilud, maitsestad soola/pipraga, lisad lihatoote ja majoneesi ning katad võileiva teise leivapoolikuga. JA SIIS LASE HEA MAITSTA!

Muidugi võid kasutada ka juustu, hapukurki, praemuna, keedumuna ja palju muid tooraineid. Mina kätt ette ei pane, kuid siit lihtsalt teile kerge, kiire ja tervislik võiku recipe.


Ja muud pole midagi, kui ma ARMASTAN MADIST vägaväga ja kõik on üli tore-armas-nunnu. :)

OOTAN TAAS PÄIKEST JA SOOJA!

Ciao!

kolmapäev, 28. märts 2012

28//03//12 - HELLO!



Hei.

Ma mainin kohe ära, et ma ei viitsi hakata igat postitust mille ma siia kirja panen(nädala-kahe tagant) alustada- "Oii oii, jälle nii palju möödas!" Lihtsalt, teile teadmiseks.

Nii. Juhtunud on PALJU ja seega on siia kirjutada PALJU, kuid ma lubasin Matule, et ma teen kiirelt ja lühidalt- taas teile teadmiseks. (naer)

Õues on tunda kevadet ja SEE MEELDIB MULLE! Kevad peale lumist, jääkülma, tuulist ja pimedat talve on lihtsalt vaimustav. Kuuled,et linnud laulavad terve päeva, valge päevast aega on pikemalt ja + kraade on iga päev rohkem, mille tulemusena saab kanda õhemaid riideid.

Igatahes, SUUR UUDIS(minu jaoks) oleks siis see, et ma ei ole enam töötu vaid täitsa täiskohaga, 8h päevas, 5 päeva nädalas kuni 13, juulini tööl. Rapalas. Landi tehases.
Jah, teie kes te loete, arvate kindlasti- hahahaha, Merka ja sellises kohas. Aga pean tõdema, et see on parim koht kus töötada. AUSALT! Tööd ei pea koju võtma, ei pea seal mingit ajude ragistamist tegema, kõik on tore ja sõbralik. Väga vaba ja lahe õhkkond. Hetkel siis paigaldan/kleebin kala lantidele silmi. Ja mulle meeldib!


Pilte pole palju teinud-pole lihtsalt jõudnud, kuid kindlasti soojemate ilmade tulekul tahaksin palju klõpsama hakata.

Aga rohkemat hetkel polegi.

Aaa, see ka , et sellel laupäeval 31.03 lähen Magdalena Gildi majja, suurde saali, TÄIKALE.
Seda ootan täiega!


Ilusaid mõtteid ja olge rõõmsad- olete ka ilusamad. :)

pühapäev, 4. märts 2012

Kevade ootel, kuid mis saab edasi?!

Oh-ho!

Päike käib juba nii kõrgelt, linnud laulavad, sulavesi vuliseb ja õhk on soe. Oii kuidas ma seda aega olen oodanud, millal tõesti saab juba õue lipata jaki ja teksade ning õhemate saabastega.
PS! Poes on ka kergem šhopata!! Win.

Peale kooli lõppu on läinud no võib öelda et üpris tegusalt ja toredalt.
Olen vaadanud uut kooli, kuhu edasi õppima minna ja ega ka tööpakkumiste leheküljed pole minust pääsenud.
Samuti olen ka nüüd ametlikult töötu.

Samuti mõlgutan mõtteid minna tööle välismaale, sinna põhjapoole ning samuti olen mõelnud hakata tegelema uuesti käsitööga. Nüüd siis isegi vist sõrmuste ja peavõrude kaunistamisega.

Madisega läheb meil nii hästi! Ta on vahest nii vastik aga samas ikkagi nii naljakalt tobe & ülinunnu. ^^

Täna soetasin endale Selveri laadapäevadelt ka uue täiesti punase küünelaki, mille kohe õe ja enda peal ära katsetasin. Ning pean tõdema, et 1€ küünelakk on väärt oma värvi, nime ja kohta minu riiulis ehk maakeeli - ma olen väga rahul oma ostuga!
Samuti ostis Matu mulle ka selle kuu Cosmo ja no sorry, kuid see on the best! See on nii värviline ja mulle hakkasid meeldima paar nädalat tagasi igasugused lillelised asjad(eelkõige rahakotid) ning mida ma sirvides cosmot näen- lillelised RAHAKOTID, KOTID, KLEIDID, KÜÜNEKLEEPSUD. Mida veel. Ja no need pihtimused on seekord ikka tõelised nali, naer & big ooops käsikäes.

Mida siis veel?!
Aaa..MINA, Merilin Veerpalu, vaatasin vist esimest või teist korda oma elus eile Eesti laul 2012 ja kuna ma seda vaatasin, annaksin väikse arvustuse (haa...naer)! Aga ei, igatahes.1 mis mulle ei meeldinud - Teele Viira- City Nights üksik laul oli big no-no. See riietus ja pea võbelemine parem-vasak-parem-vasak-parem-parem - minule ei meeldinud.
1 mis mulle meeldis - no, Getter Jaani - NYC Taxi avaesitus oli nt üks hea lugu, mis oleks just selline haarav ja rütmikas ning mis sobiks eurovisioonile. Kuid noh, nüüd läheb ju meil hoopis Ott - eem...jah. Okei. Kuid esinejatest oleks mina saatnud hoopis POP Maniacs - "I Don't Know"- samuti rütmilisuse ja aktiivse lavalise liikumise pärast. Nüüd siis peab lihtsalt ootama ja eks näeb. Vb Ott üllatab ja toob võidu.

Pilte ma seekord ei lisanud eraldi, kuna FB juba kõik järgijad vast näevad neid, seega... TsauTsau & olge päikselised!

kolmapäev, 15. veebruar 2012

Kool läbi...sammud ellu.

Hei.

Tundub, et nüüd siis ongi kõik?! Kooliga, ma mõtlen.

Elu ju veel algab. Hurraaa.

Teeme nüüd kõik punkt punkti haaval, sest teadagi- pole ma ju siia ilmatuma aeg(tegelikult nädal-kaks) kirjutanud.


Kutsekvalifikatisoon KOKK I-
Läks üllatavalt hästi, sujuvalt, naerutavalt ja õnnelikult. Sest kõik meie grupist, kes seda sooritasid, said läbi! Taas- hurrraa!
Mina jõudsin aega päris ilusti, mul oli väga tore ja ideaalne klient Lil Triin, kes ei söö liha, kuid minu rostbiifist ei saa keegi ei üle ega ümber(oh mis te nüüd) ja kohtunikud olid praktilises osas kas helded või ma tõesti ületasin ennast! Ma eeldan, et see viimane ikka.

(Ärevil kuid endiselt õnnelikud)


(Ilmselgelt õnnelik- siiski asi tehtud!)


(Meie koos austatud komisjoniga)

PKHK K08A eriala lõpetamine-
Toimus siis 10 veebruaril, Teater Endlas ja kõik oli väga väga tore. Suur suur aitäh õnnesoovijatele ja lillekeste kinkijatele! Eriline tänu Signele, keda ma ei osanud oodata, kuid kes tuli ja soovis õnne ning tõi isegi ilusa ilusa lille. SUUR AITÄH TEILE!
Madis oli armas ja filmis/pildistas pea et kogu lõpetamist ja kallistusi, seega ma saan ka hiljem kunagi vaadata ja mõelda- olid ajad, olid majad.! Musi-kalli.
Ning ma hakkasin ka seekord veidi pisaraid merre tilgutama, sest meie armas Ingrid ja Lil Triin olid kokku pannud nii armsa slaidshow ning see laul seal taga- kõik oli lihtsalt nii liigutav ja armas. Ja muide, ma polnud ainus! :)
Klassipilt tuli ka nii ilus ja värviline- varsti peaks kätte saama! :)

(Valmis minema)


Mis siis nüüd edasi? -

Egas midagi, kui homme seangi sammud töötukassa poole, leian töö ja rügan. Kas siin või mujal maailmas, seda me veel ei tea. Tean vaid seda, et võiksin isegi praegu(mitte hooajal) töötada veidi kokana või teenindajana. Vb sügisel kooli- kes sedagi teab.


Aga hoian teid, kes te ikka loete, kursis oma toimetuste ja tegemistega.
Take care!


"Kui kuulen kedagi ohkamas, et elu on raske, tahaksin alati küsida:"Millega võrreldes?" " - kui tark lause lihtsalt.