pühapäev, 8. aprill 2012

Pühapäev, oh seda pühapäeva.

Heihei.

Jah, pühapäev. Nädala viimane vaba päev, kus saab veel lepsida. Ja varakult magama minna ei ole tegelikult halb. Saab "ilu und" ka veidi. Hihi.

Ei, tegelikult. On tänane päev olnud üsna jooksev.

Hommikul vedelesime pool 11 voodis ja peale seda tegime maitsva söögi. Meil sai ju muide ka 1,5 aastat armastust ja kooselu täis. Seega, siis kokkasimegi endale midagi maitsvat ja sõime koos ilusti hommikukohvi kõrvale.

Siis võtsime suuna minu poole, et munadepühi tähistada. Meie peres on ammu komme värvida mune ikka sibulakoorte, lõnga, riisi, tangude ja muu asjaga, mida leiab ning siis värvi andva riide sisse mätsida ja niidiga kokku tõmmata. Tegime seda tänagi. Munad tulid taas kiftid ja värvilised. Palju lahedam, kui pintsliga ja värvidega mässata. Koksisime ka muidugi.

Peale kosutavat lõunat saime Tipsult kõik kingid ja tema tegi ISE (mida teevad vaid vähesed) meile munadepüha tibud + kaardid. Üli armsad:



+ Lisan pildi ka munadest. Roosam siis minu ja teine Matu muna. ^^


Samuti peaksin mainima, et kuna on kevad ja mu empsile meeldib hullult kevade tulekuga seemneid istuda aja mullaga möllata, siis "nõudsin" endalegi ühe tomatitaime, mida kasvatame Matuga koos, siin samas aknalaual. Kas pole armas:



Ning tegin ka pilte buduaari konto jaoks (http://buduaar.ee/Turg/User/profile/51872 ) ja leiutasime õega uusi kõrvarõngaid. :)


Ciao!

1 kommentaar:

Fashion Cappuccino ütles ...

Aww..they're too cute :-)