kolmapäev, 1. august 2012

Mida teinud ja kuhu lähen?!

Tere tere.

Aeg läheb linnutiivul ja seda eriti suvel ning seetõttu olen jätnud blogimise üpris unarusse.
Praegu aga on hea ja rahulik hetk, kus saan kirjutada pikemalt lähtudes siis pealkirjast- mida teinud ja kuhu lähen! Oh, milline ekstaasikas pealkiri. (smile)

Alates kollektiivpuhkusest on iga päev toimunud midagi vahelduvat ja funni. Midagi on alati teha ja see on ülim!
Nädal enne Kuldrula 2012 finaali tulid Kuimetsakad külla ja no ausalt - parim nädal ever (siiani). No, päevitada oli täitsa mõtetu arvestades meie "EESTI SUVE", aga tänu sellele jäigi aega rohkem lihtsalt olla/rääkida, šopata, teha Liisaga rannapilte (tundsin nagu oleksin olnud päris fotograaf- isegi meeldis!) ja chillida Kuldrula 2012 Eesti juuniorite meistritega.
PALJU ÕNNE VEEKORD!


Peale väga toredat nädalat chillisime Madisega ja käisime pea iga õhtu kuskil väljas- steffis, rannas, öösel pikutasime batuudil ning rääkisime maast & ilmast. Ohjah. Ilusat hetked.

Hiljuti avastasin enda jaoks ka Instagram.i ning see on üli hea programm, eriti kui omad Tab.i. Teed pildi, väike cut, väike töötlus ja volaa-  pilt valma. Näete väikest ülevaadet siit - http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151779565762281.452599.558847280&type=3

Tipsuga jõudsime ka lõpuks ikka Tivolisse, mis hetkel Pärnu rahvast ja turiste toidab ekstaasiga. Kuna me õega ei kannata neid liiga-kiireid-masinaid, siis otsustasime, et kõrgus tegelt pole probleem ja läksime vaaterattale. Imeline vaade, kuid liiga kiirelt sai sõit läbi- sääd. Muidugi kui ratas üleval meiega koos seisma jäi saime teha paar pilti ja need kohe netiavarustesse laiali riputada- muidugi FB.

Kuna 3-4 päeva olid päris kuumalainelised, sain lõpuks ka mingi pruuni kihi peale aga vot nii toreda, et ma näen välja just kui sebra.

Laupäeval käisime ka Tipsuga täikal müümas ja no pean mainima, et minu parim müük. Sain ju ema sõbrannalt riideid ja kotte ja jalatseid ja meiki ja no nii palju igast stuffi, et kottide läbivaatus võttis ikka paar tundi. Aga ei, tore oli. Sain endalegi palju uut manti ja müüsin juba ka nii umbes ühe koti riideid maha.
Ja kuna ma muidugi pidin ka ise ringi vaatama ja raha kulutama soetasin endale väga vinged kingad(FB olete kindlasti juba näinud), mõnusa ja karvase pusa, võrkmaika ja üliilusa valge kella. Happy.

Vahepeal sai ka käidud Tallinnas. Käisime Järve keskuses (nägime tulekahjut), loomaaias (nägime loomi, linde ja muud põnevat) ning pärast chillisime Rocca al Mares. Väga kift ja lahe oli. Aitäh Triinule ja Gerdile.


Kindlasti on veel juhtunud palju põnevat aga näed, mälu pole enam nagu 15aastasel ja asjad ununevad (smile).

Aa..praegu kõige suurem uudis- ME LÄHME SOOME, LÄHME LÄHME SOOME. Jah. Madis asub sinna tööle ja mina lähen chillin seal poolteist nädalat niisama.
Kindlasti teen pilte ja võib-olla, kui on blogikirjutamise "tuju", teen ka mõne (loe: ühe), sissekande.

Olge tublid ja võtke suve!

Ciao.

Kommentaare ei ole: