kolmapäev, 19. august 2015

Puhkus puhkuse otsa ehk minu elu Juuli-August.

Mulle väga meeldib, et suviti mu töö muutub enam-vähem totaalselt. Tuleb palju rohkem vaba aega, mida täita kõiksugu muude asjade, tegemiste ja kohtumistega. Ja suviti on ju ka puhkuste aeg! Ning õnneks täitis pool mu suve puhkuseaeg. Bulgaaria, 2 nädalat ametliku puhkust ja veel augustis sörtsukene. Njam.

Bulgaariast ma juba kirjutasin 2 postitust, seega järgmine loogiline samm oleks kirjutada Juuli 2 nädalasest puhkusest. 

Uh...see oli lihtsalt nii mõnus. Ilma väga ei olnud, et saaks minna ujuma või niisama pool-paljalt ringi silgata (nagu normaalsel Juulikuul). Küll aga sai siiski käia ringi linnas, kohvikutes, sugulaste juures, sõpradega väljas, Moskvichiga sõitsime ringi Kabli lähistel ja isegi ühele sünnipäevale ning Valgerannas Koit Toome kontserdile ja ka Terminaatori kontserdile jõudsime. Me ise üritasime teha võimalikult palju ja võimalikult erinevaid asju, et ikka mida lõbusam puhkus, seda...lõbusam. 



/Muah family



/Otsisin maja endale



/parim paps



Lühidalt:
* Krissu ja Jane sünnipäev sõprade ringis!  Õhtul Terminaatori kontserdile rokkima! 
* Paar võrkpalliõhtut, mõnsa! 
* Vanatädi tahtis sünnipäeva puhul minna meiega ringreisile ja näidata kus tema ja ka meie isa elas/sündis. Ja meil on perega ALATI nii nii lõbus. Aitäh, aitäh!
* Koit Toome esinemine Valgerannas räige tuule-vihma ajal. Ikkagi rokkisime täiega! (pontšikud olid head !)
* Käisime Tipsuga Tartus- Liisal ja Rünnol külas! See oli niii nii tore, mega- aitäh kutsumast! 
* Kardisõit ning Moskvichiga maalesõit mahtus ka siia. 
* Viimane päev grillisime, käisime Tivolis autodromil ning Lendava Vaiba peal ja mul ning Tipsul hakkas täiega paha! Lahe oli ikkagi, heh. 



/Sõidame mööda kiirteeed moskvichiga



/ Väike kaaps kuulub ju asja juurde



/ County- style on leekides 




/Meister Liisa kostitas




/ Viisin lapse sööma, jeebus kui hea oli. 






Peale super-super puhkust tuli mu õde ka meiega Soome kaasa ja oli meil 2 pikka nädalat. Mis oli täuega mõnus ja ülim ja niii niii tore et tulid! 



/Hakaniemi öökull


Ükspäev, kui Madis läks Espoosse meestekale, otsustasime meie visata selga parimad riided ja minna linna Tipsuga. Väike õhtuelu Helsinksi ja paar kohvikut on lausa kohustuslik puhkuse osa. Käisime esiti Vapianos, see järel jalutasime punnis "foodbabydega" peatänavale ja sealt edasi Kaisaniemi poole. Leidsime, et kuna kooginälg on suur, panime pepud maha eriti fääncis restorani kohvikus - Cafe Strindberg . Väike vein, kook ja kakao ning juttu jätkus kauemaks. 



Peale seda jalutasime Hakaniemi. Rääkisime, pildistasime, arutlesime ja olime niisama mõnsad. See oli ideaalne sisters-datenight. 





/ nii armsad, andsid mulle vabad käed 


Vahepeal olime hästi sportlikud ja käisime iga teine õhtu mängimas võrk-, jalg- ja korvpalli. Tips ja Madis õpetasid mulle "persekat" ning nii me seda seal mägisime. Naersid mu üle koguaeg, njah. Tegelt olid jälle hästi lõpus. Sest lisaks jala- ja käelihastele saime ka naerdes kõik endale kõhulihased. Vot nii. 


/ Tips magas onnis üksöö


Käisime linnapeal, isegi korra kinos "Paper towns"i vaatamas ja siis väga palju shoppamas. Nagu kohe väga palju, huuh. Õnneks Tips sai ka midagi, mis nagu ee..oligi eesmärk. 

Ja lõpuks läksime kõik kolmekesi laevale ning väike nädalavahetus Saaremal ootas ees. Aga sellest juba järgmises postituses! 




Nähdään! 

1 kommentaar:

Miranda ütles ...

Blogi andis meile kasulikku teavet töötada. Te olete teinud hämmastav töö.