neljapäev, 27. november 2014

Pudisevast keeksist aju ideeni.

Ma alles oskan kooki süüa. (ohkab ja pööritab silmi) Okei. Keeksi. Ilmselgelt oli see sarkastiliselt.
Seega, ei oska.
Lugu järgmine: Lõikasin ilusad sirged viilud taldrikule, tegin teed ja suundusin elutuppa. Istun diivanile ja lihtsalt hakkan pugima (see ka muidugi normaalne pole). Aga kuna suht nälg, hõredad viilud ja selline pudisev keeks, siis umbes 5 tükist sain ma 1/4, kuna ülejäänud oli kas maas, mu pükstel või läpakal. Seega jah.



Kuna mitte midagi põnevat siiski juhtunud pole peale eelmist postitust, siis ega mingi põnevat tulemas ei ole. Aga loe ikkagi edasi ,kuna ma midagi punnitan ikka kokku (veider-kokkusurutud-hammaste-naeratus) :D


Hetkel kuulan jõululaule. Praegu tuleb mingi vähe creepe song :/  muidu ok. Toksid Youtube Christmas music ja läheb minna. 3 tundi kohe jutti. 
Ja seoses jõuludega, peaks hakkama vaikselt juba nillima kinke ja teostama ideid. No tegelt esmaspäeval OLI ülemaailmne "jõulukinkide ostmise viimane päev." Ehk, ülemaailmselt olen ma totaalselt hiljaks jäänud, aga pole hullu, "alati jõuab" 
Ja jah. 
Tegelt, mul on kõik põhimõtteliselt 1 meili taga kinni, mida ma empsult ootan. Et kui see kohale jõuab ja seal adekvaatsed vastused sees, siis läheb minna. Anname kuuma. Aga veel ei ole, seega...ootan. 


Muide, üks põnev asi täna juhtus. No, see on minu jaoks põnev, kuna see juhtus mu ajus. Nimelt, ma mõtlesin- jah, ma tean - võiks teha sellist asja, ma ei tea nüüd kas kuskile CV portaali või FB nupuke või App,  et sa küsid oma sõpradelt/perelt/sugulastelt/eelmiselt tööandjalt/õpetajalt endale iseloomustusi (see pole rate või orkut)- võimalikult täpselt. Ja siis sa saad kõik need iseloomujooned-omadused ju lisada oma CV.le. Seal ju on selline lahter, kuhu paljud (nt MINA) ei oska tõesti midagi peale enda üles haipimise ja kiitmise midagi kirjutada. 
Ega sa ei peagi kirjutama kohe julmalt a'la : "olen tore, stiilne ja aus, aga väga laisk ja käin iga päev baaris õlut joomas, seega hilinen pea iga päeva algul 2 tundi. Aga ikkagi, muidu väga viis persoon olen."
Väga igav on lihtsalt kirjutada igale cv.le sama tekst- kui ilus ja armas ja tore ja tark ma olen. 
See on muidugi tõsi, kõik on targad ja tublid ja ilusad, aga need iseloomustused saab näiteks lõikudena või lisanditena kuidagi kaasa lisada või nopidki sealt välja omased jooned. 


No mu meelest see idee oleks awesome, aga noh, mida mina sellest tean. :D


Nüüd tuli tekst tihe ja pikk, aga pontile äkki saite pihta. Saite??
Mina lähen nillin nüüd kapist ühe peavalu medikamendi ja keegi peab ju nõud pesema ning vaaritama hakkama. Vot sellistel hetkel võiks küll olla majas teener... 


Aga ma lisan siia ühe laulu, mis mul on juba umbselt läbi kuulatud aga sellegipoolest- chill on ikkagi.
(Jaa, ma tean Tips, sa tead seda juba ammu- miljon aastat tagasi)




Head ootust! 
xoxo





esmaspäev, 24. november 2014

Nädalavahetus täis ÕNNE JA RÕÕMU!

Oleme kodus tagasi. 

Juhul, kui ma nüüd ei maininud, et me käisime Eestis- kalli Madise vananemist tähistamas, siis nüüd teate! Madis sai 23 aastaseks. Juhuu...Palju palju õnne veelkord, muss. 



Sai palju kinke, kallistusi, musisi ja kuhjaga ÕNNE! Seda läheb ju iga päev vaja. Nüüd me siis jagame seda (ma loodan). Vahest ehk saan ka kotitäie tööle kaasa. :D

Eestis oli tegelt taaskord väga mõnus. Papa oli meil ja Madis chillis oma emaga, nägi vanaema ja rõulisime niisama ringi. Hoopis kuidagi teistmoodi oli. Tegemisi oli, aga mida rohkem me nüüd käinud oleme sedasi edasi-tagasi, siis seda enam me chillime omade peredega ja teeme omi asju. See pole mitte midagi negatiivset, ikka positiivne. 
Näiteks laupäev õhtul oli Madis oma emaga ja mina oma perega. Mängisime kõik 5kesi kaarte vist imngi 2h ? JÄRJEST. Lõpetasime umbes kell 23.45?!

(Tipsu tehtud pilt, aga lasin rotti)

Empsuga käisin šoppamas - sain jope lõpuks. Natsa russi moodi olen, aga väga ka mitte. Hihi
Tipsuga käisime ka koos šoppamas. Ei leidnud midagi. Aga vesistasime suud väga kiftide sülearvutite järgi. mmm.....



Nüüd eile jõudsime koju tagasi. Kuna 2 ööd läksime me umbes kell 01.00 magama, siis ma olin täna niii niii üli väsinud. 
Tulin koju, läksin kuuma dušši alla (kusjuures, päeval on väga mõnna duššitada). Läksin voodi, krabasin kaissu mõmmiku (jah, mul on kaisukaru) vaatasin natsa telefonis ringi ja siis sleepe.  
Umbes 2h? 
Väga mõnus, võin vaid öelda. 

Siis tuli Madis. Tegi mustsõstra teed, tõi kommi. mm...parim äratus. 

(Ikka parim "karakum" komm)

(minu mõmmik)




Nüüd maalisin endale ka uued küüned. Ostsin "Kiss" küünehooldus poest uued tooted nädalavahetusel. Seal on midagi ikka igale maitsele ja teenindaja oli väga pühendunud ning oskas rääkida-mind pehmeks (nii eelmine, kui ka seekord). Üldse pole ma ammu näinud nii aktiivset, aga väga toredat teenindajat. 
Igatahes! 
Soetasin komplekti - läikiv, sädelev ja matt pealislakk + uued maniküüri -küünekleepsud. Olen ennegi sealt ostnud - endale ja Tipsule küüneviili + prantsuse maniküüri komplekti. Ja olen väga rahul. 
See "maaling" on tehtud uute kleepsudega ja Rimist ostetud läikiv tumepunane lakk. Peale tõmbasin sädeleva laki, mida siit näha pole. Tore, eksole. 



Ja mainiks, et Tips nö surus/palus/anus/meelitas mind mängima ühte TÄIEGA LAHEDAT MÄNGU. 
See on huvitav. arendav, kaasakiskuv ja isegi väike võistlusmoment.
Kui keegi teab millest räägin - Trivia Crack.
Toksid selle oma telefoni e-poodi, laed alla (tasuta) ja hakkad mängima. Kas oma FB kaudu ühendatud sõpsudega või ka võõrastega. 
Igatahes, tuleb vastata 6 erineva kategooria küsimustele - geograafia, meelelahtus, teadus, sport, ajalugu ja kunst. Fortuuna ise loosib iga kord kategooria. Ja küsimused on inimsed üle maailma ise koostanud. Igale küsimusele on 4 vastusevarianti, aega on 30 sek ja kui vastad õigesti 3 korda, saad valida kas Krooni või Võistlus. 
Kroon - saad ise valida alateema nendest 6.st, pead vastama ühe küsimuse ja kogud neid "semusi"
Ja mäng on online, vastastikune ja 25 raundi. Kes enne seda ennem "semukesi" korjab, võidab. 
Võistlus - pole ise teinud, aga vist kes vastab aja jooksul enim küsimusi õigesti, saab selle "semu"

Igatahes, saab ka levelites edasi jne jne. Tegemisi on ja see ei ole küll sõltuvust tekitav, aga väga hariv ja huvitav. Värviline ka. :) 
Ja globaalne! 




Okei. 
TsauTsau

(sry, kui palju vigu, ma parandan hiljem- kiireks läks)

xoxo


esmaspäev, 17. november 2014

Kell 5.00 hommikul Madonna kontserti? Pole probleemi. Tulge meile.

Tahate teada mis me Madisega nädalavahetusel tegime jah? Aga vot, ei räägi. Nänänänän.
Okei, räägin ikka.
A ei räägi ikka küll. Papah.
Loogišh, et räägin, mis mul muud nagu ikka targemat teha. Doh.




Nädalavahetus algas siis reede õhtuga, kus me ei teinud mitte midagi. Selge. Linnuke kirjas.
a, Tipsuga tahtsin Skype teha, aga ta andis korvi. :(
Pm tekst oli järgmine (ma kirjeldan ka muidugi oma tundeid):
Mina mõttes: a lalalala, mul igav olla, võtan telefoni ja kirjutan Tipsule, äkki teeks Skype.
Mina kirjutan: Aloha, Tipsu, teeme Skype? ( häääästi rõõmsalt, nagu innukusega, oootasin kohe väga!)
Tips kirjutab: sul midagi rääkida w? :D
Mina tunnen: amn, umnd, nagu...õhh...okeii....
Mina kirjutan: ei.
Tipsu kirjutab (mingi rõõmsalt kah veel): nonäed siis. :D

Jap, ma olin murtud. Murtud üksik hing (haha, kirjutasin "hind"), diivanil pleedi all kägaras.



Aga ma sain(haha, kirjutasin "sõin" lol) õnneks ikka üle sellest tõrjumisest. Seega, ei toimunud suuremaid kahjustusi. Tips- relax. :D


Siis tuli laupäev - magasime mingi poole 9ni?!
Tegime hommikusööki. Siis ma sättisin ennast linna-kõlblikuks, siis me sättisime Madiega ennast koos linna ja hängisime seal ringi.
Otsisime söögikoha. Maandusime oma ühes lemmikus paigas - I Love Food - selline koht ongi, mitte et ma nüüd lihtsalt seda ütlesin.

Madis võttis buffeti ja mina grilllõhe. Ma ei oska Madise kohta öelda, aga minu roog oli üle prahi. Ikka no väga hea. Esiteks- sööki oli Ü H E taldriku peal palju, palju, palju. Teiseks - väga maitsev. Kala oli ideaalselt maitsestatud. Kolmandaks - seal oli igasugu salateid ja lemmik kaste(remulad) kõrval.

Siis kui olime omal "nabad tagurpidi söönud" põhimõtteliselt sõna otseses mõttes, tahtsin mina muidugi shopata aga no mida sa teed, kui ühel on "kõht nii täis" "mul on nii palav" (nagu jope ei käi ju seljast ära)  ja lisaks veel 100 häda. No, okei, nädalavahetusel on jah palju inimesi ja ma peaksin olema targem. Mehega never-ever ei saa minna shoppama, eriti kui sa oled teda vahetult enne toitnud. :/

Niisiis.
Mängisime vähe idioote ka, enne kui kodu poole suuna võtsime. 
Läksime poodi, kõndisime natsa ringi, ei ostnud midagi, kõndisime välja. 
Aaaa... banaani peaks koju ostma (nagu mingid ahvid). Läksime poodi tagasi ja ostsime 4 banaani. Kõik. 
Ja ülejäänud laupäev kulges umbes selliselt - 



Pühapäeval Madis põhimõtteliselt pidi mind voodist välja vedama, sest kuni kella 13.30ni ma ei tulnud välja. Okei, 12.20 ajal umbes käisin söömas, aga kui kõht täis, jooksin tagasi. Ma tahtsin olla oma padja ja tekiga koos. Sain oma voodi-aega veidi pikendada ja tegin Tispuga skype (andis järgi) , niisama rääkisime ja olime nummikad. Tegelt mul oli vaja papsiga rääkida, äriasjad eksole. 

Lõpuks vedasin end välja ja hakkasin rügama. Pesu, nõud, nõud, pesu...jne. 
Madis tegi tolmuimejaga - ütlen, kuna arvan, et temaga vajab veidi tunnustust. Seega, väike plaks-plaks palun Madisele. (haha, kirjutasin "padisele" )
Ja siis ausalt olime niisama, lihtsalt. Mina taas pleedi sees, diivanil, lürpisin kohvi. Madis surfas netis. 

Aga midagi juhtus veel see päev. No pigem õhtu, aga siiski. Madis kutsus mind välja- oh ei, mitte õue või kohtingule- duellile, mängida temaga "Laevade pommitamist" 
Ja nüüd väike sõltuvus :/ Oh, well. 


Uus nädala (ehk täna) algas muidugi (kell 5.00) väga huvitavalt. Ma nagu ei mäleta, Madis ka ei teadnud asjast, et me olime "tellinud" omale tasuta kontserti, kuna ülevalt diagonaalselt elavad naabrid hakkasid Madonnat meile laskma. Tegelikult siis kõik maja elanikud said tasuta kontserti. 
K E L L  5  H O M M I K U L???????  Sest midagi muud ju see kell ei ole teha!!
Minul ei olnud väga suurt probleemi, kuna mina ärkangi sellisel kella'aal. Aga Madis? ja muud elanikud. Ma räägin, miks ma nii närvi selle peale lähen. 
Alguses, kui meie siia kolisime, meil olid siin mürakarud. Kohe kõrval korteris. Müdistasid ja lõugasid, ajasid üksteist pottide/pannidega taga. Ma ei tee nalja.  
Siis tuli vaikus, oo õnnis aeg, umbes poolteist kuud. Tulid TÄPSELT meie kohale uued naabrid. Jälle tramburai ja pidu ning pillerkaar IGA TEINE PÄEV/ÖÖ/VARAHOMMIK - millal iganes. Okei.
Käisime neid korrale kutsumas. Ega nad väga ei saanud aru, aga kuidagi ikka tõmbusid vaiksemaks. 
Ja nüüd.... . Nüüd on mingi soomlaste ossi kari kolinud diagonaalselt meie korteri kohale. Mingi hipid ja ossid ja 7 matsi majas. "Oo...teeme koguaeg pidu, fafafafa." 
Mingi päev nad lasid nende "meie kohalt naabritega" võidu muusikat. Ühelt poolt tuli tšambolaia- umbaumba ja teisetpoolt- tümmtümmtümmm õntsõntsõnts. 



Ossidel muidugi kõvemad kõlarid ja tšambolaia tõmbas kohe nüüd (hetkel) 3 päevaks kõik muusika/hääle kraanid kinni. 

IGATAHES. Mina ja Madis võitleme selle asja suhtes. Edasi, kentuki lõvid!!! 


Aga muud jämmi mul polegi, 
Olge nunnukad.

xoxo


reede, 14. november 2014

Parandused.

Ma olen olnud natukene ülekohtune ja kuri- Madise suhtes.
Olen teda maininud siin mõnes postituses ja ei ole nagu jätnud nii head muljet, kui ehk peaks. Sest tegelt Madis on tore ja ei virise nüüd N I I  palju. (Vähe  )  :)





(vahemärkus: Madis ajas pool kaussi popcorni VALGE VAIBA peale MAHA!!!! grrhhhh)











Reede ja vaatame Madisega nagu tõsiselt H E A D saadet. #Posse 
Dudesonid ja veel kaks(?) kaa-saatejuhti teevad sellist koomi, et paha hakkab (Ikka nagu heas mõttes).  Nad teevad tünga inimestele, teevad stuudios mänge ja räägivad niisama juttu + keegi (Soome mastaabis) kuulsus peab tegema 1 nende (hull)julget trikki jne jne jne. 100 muu-uuud asja lisaks.
Üliiiim!!



Täna käisin väiksel shoppamistiirul, sest sain ka väikest eurontskit ülevalt poolt. Wuhooooo!!!! 
Jäi konksu otsa midagi?? No totta kai!  Uiuiui.
Nt Mark & Spencer on uuesti tulnud Helsingi. Seal on no niiiiii mõnusad ja pehmed ööriided, aga ma ostsin sukapüksid. Musta värvi... M suurus.... 9 eur.
(Vahemärkus- Madis korkis pudelit ja häälitses- wurrr.)


Siis kõrvarõngad- hõbedased. 
Sitten.. pshh, Maybelline "Matt mouse" jumetuspuuder + meigipadjad. Ja ka lisaks Maybelline huulepalsam/pulk, mis annab ka värvi veidi. Ja kuna ma olen muidugi lahe ja awesome, siis mul on ka K-plussa kaart ja SOOODUSTUSED on minu. 


             

Sain ka empsule midagi ja vaatasin papsile poole silmaga väga awesome asja. Tipu oma ootab ka poes oma ostu korda. Madisele olen ka vaadanud ja no kõik on siiski saladus. Ma ei saa enam rääkida. Ei saa. 





Minul on nii?: 
See on alati nii, et kui lõpetad ühe postituse tegemise või mingi loomingu tipphetk juhtub olema, siis mõtled ja mõtled, et " Aaah, kui hea idee, ma raudselt kirjutan selle blogisse", "Hehehe, see on niii naljakas idee, raudselt trükin sisse" ..Pshh. No EI. 
Peale eelmise postituse kirjutamist sibasin end pesema ja no ideede valang. Täielik. 
Ja nüüd siin istun ja punnitan paari lauset, nagu vaevleks kõhukinnisuse käes. 
Ei ole ilus :/ 


Homme tahaks..... minna linnaaaaa, mis sinnaaa?
Leiba saia sööma, limonaadi jooma. 
Auk

Ei tegelt, tahaks jah minna. Kinno peaks nägu näitama. Usud, et mina ja Madis EI OLE käinud 4 kooselu aasta jooksul MITTE KORDAGI kinos KOOS???
Te küsite tooniga, nagu küsis Taani prints Hamlet - "Kas on või ei ole see võimalik?" 
"O N" on minu vastus. Ja nüüd kui meil seisab 6 pileti magneetilise liblikaga külmkapi küljes, meid oodates, peaks ikka minema. Doh. 
Ehk veab välja. Tegelikult on ju vaid vaev oma kena pepu istmele vinnata ja lihtsalt silmad lahti hoida. Pole ju nii raske, kui just kirjeldasin. Loodan, et kui magan, siis Madis vähemalt ei märka  :D







Tsauka
xoxo



kolmapäev, 12. november 2014

Raha, Skype ja Merpsu.

Eile oli tore päev. :)

Hommikul kõik sujus, tööl kõik sujus. Lisaks leidsin 5 eur. Woopwoop

Võiks öelda, et ... ---->


Ilmad on mõnusad soojad, aga noh, mina suudan ju ikka end lämmatada suure ja paksu salliga, siis vinguda  "ooohh, äähhh...palaaav". Lolll olen. 
Tyhmä. 

Tipsuga chillisin ka Skype kaudu, mingi...tund aega? Igatahes, suht kaua ja rääkisime igas asju. No, ma ei viitsinud enam trükkida. Ta küsis umbes 3 korda- "mis teed". -.-
Nii me siis Skypesime, nägin papsi ja empsu. Rääkisime. Paps sõi jälle moosi. 
Lahe oli näha neid vilksamisi. Telefonis on mugav ka - saab liikuda, pilt + heli on mu meelest parem. Uhh jahh. 
Aaaa ja Tips tegi laheda pildi ka meist. Ma annaks nimeks sellele teosele Merpsu (Merka+Tipsu).


Kuna Madis paanitseb ja närvab- "õhõhõh..kes uuendusi teeb..blahblahblah" siis ma sean end minekule. L O O D A N, et nüüd ülejäänud päevad midagi põnevamat juhtub ja eks ma siis anna ka siia teada. 
Aga et igavusse sureks, panen paar pilti. Mitte midagi ütlevad, lihtsalt "Minu looming". Ja ei kannata kriitikat :/  
Sorry. 



Ciao. 
xoxo






In my bag.



                                 "Mark & Spencer" 



"Duck chuck"

esmaspäev, 10. november 2014

Väike seik lisaks!





Tipsu oli kurb, et ma ei maininud, kui nad sups-sups empsu ja papsiga Soomes käisid.
See juhtus siis eelmine nädal, kolmapäeval. Eriti lahe oli, et nad jäid TALLINNA linna ja TALLINKI pärast laevalt maha, aga mida sa väikese inimesena nii suurte ürituste vastu saad teha??? ei mitään. 
Lõpuks nad ikkagi jõudsid, saime Itises kokku. Jooksime pm kohe Nordea panka. Paps sai poolikult omad asjad aetud, aga kuna Soomes on bürokraatia ja kõike peab seletama ja kirja panema, "miks? miks naa? miks nii?", siis peavad nad tulema varsti jälle. Mulle muidugi win!!
Ja ma lohutasin papsi, et äkki sellel on põhjus, "äkki kui sa nüüd teine kord tuled, leiad/võidad/saad miljon eurot?! ".    Mm....nice dreams.






Empsu ja Tipsuga shoppasime natsa. Tipsu sai kampsuni, täiega vinged saapad ja vist midagi veel? Eniveis, vist siis oli asja eest isegi?!
Mina läksin papsiga kibe-kiirelt (tipptunni aeg) meile, viisime mandi koju ja kimasime tagasi. Meil oli isa ja tütre aeg. Rääkisime ja tegime nalja ja natukene sõimasime töllerdajai teel. Kvaliteet!  :)

Mul oli muidugi nii kurb neid ära lasta, sest 2h ei ole piisav aeg koos olemiseks, aga vähemalt ma sain killukese oma perega olla ja seegi oli väga happy time, happy time. 



**

Nüüd see nädalavahetus käisime Madisega Tallinnas, Meriton Grand Conference ja Spa Hotell. Vist kirjutasin enne ka midagi?!
Igatahes, väga lahe oli. Me pole kumbki Tallinna inimesed ja oleme käinud vaid mõned korrad (läbisõit ei loe).
Spa- veeala jätab soovida- valikut oli, aga suht kesine. Samuti vesi oli natsa jahe.
Hotell- on ilus, suur ja hubane. Väga kift, et tubadel ja korrustel on teemad (vaipadel)- erinevad Eesti kihelkondade rahvusmustrid.
Kohvikud - väga palju valikut sealsamas hotellis, erinevale maitsele ja tujule.

Kuna hotell oli vanalinna lähedal, siis peale sisse registreerumist ja spa'd, otsisime (soovitatud) linna parimat pizza restorani. Leidsime Ameriacana Pizza /Müürivahe 2, Tallinn. Ja võib anda julgelt 5 tärni! Üli hea pitsa, palju täidist ja krõbe põhi. Hind soodne. Ja seal oli väga palju erinevat valikut.

Siis natukene, õige pisut chillisime seal Vabaduse väljaku lähistel. Läksime tagasi hotelli, keerasime end teki alla kerra, sõime kommi ja vaatasime Eesti telekanaleid. Nii mõnus.

Hommikul käisime söömas- väga hea ja suur valik. Kõik oli värske, kõike OLI ja ehk liigagi palju. Igatahes, väga maitsev hommik oli. Samuti oli restorani ala ilus.
Ja siis pakkisime ja tulimegi tagasi koju.

Väike seik:
Aaa...enne laevale minekut, läksime Norde Centrumi Rimisse ja tegime paar ostu. Mul oli vaim valmis "niii, nüüd ma ostan omale bingo pileti. Võtan 1 või 2? Võtan 1 kahe väljaga või 2 ühe väljaga? mm...ok 1 kahe väljaga." Juba olen kassas (info), küsin, kuni teeb Madis oma suu lahti :" Sa ei saa ju seda kuskil kontrollida, suht pointles." Okkk???
Ma nii ehmusin, et võtsin vaid kraapimisloterii ja lahkusin. Ei võitnud :(
Aga siis ma kogusin end ja pragasin Madisega umbes 5min, et "nüüd on kõik läbi, ei tule miljonit ja ära loodagi enam, blablabla. " Ise ta SURUS mind (mingi mitu kuud), et ma ostaks ja nüüd keeras kõik nihu.
So säääd :'(
No miljooon. No no noooo .





PS! Kuna Madis tahab rüperaali taha, siis mul pole hetkel aega kontrollida õigekirja. Ärge kurjustage. :)


Tsaukii-plaukii
xoxo






reede, 7. november 2014

Hirmude ületamine ruulib!!



Nagu pealkirigi ütleb, ületasin täna hirmu!

Meil on vähe sekopäiset naabrid- ütleme, et umbes 18.30-22.00 käib mingi SuperMario mäng (vms) + muusika + blablabla + skype + tantsimine + 3 musta naist ja mees. Seega, müra.
Nüüd siis pea pool nädalat olen võtnud hoogu, et lähen ja ütlen- "keep it down, man" - aga ei julgenud.
Aga vot näed, täna julgesin - olin juba valmis peas mõelnud hullemad stsenaariumid ja panin jalga head madalad jalatsid, kui vaja vehkat teha, aga üllatus - nad olid normaalsed, said kohe aru ja peab nentima, et isegi väga sõbralikud. Seega - hirm oli asjatu, kuid peale seda oli ikka hea tunne.
Kellegi jaoks on see jumala savi teema ja "c'moon", aga ma tõesti natsa kartsin, et äkki tulen nuga ribis tagasi või nad sõimavad mu lihtsalt läbi ja siis ma seisan üksi seal ukse taga, otsin ajusopist 10 argumenti, mida vastu lajatada, kui juba liiga hilja.
Ma vaid seletasin olukorra ära, nad said väga hästi aru ja kõik. :)

Happy dance...


Homme lähme Madisega Tallinna. Väike spa, väike chill, väike sleep (loodetavasti pehmes voodis) ja väike seiklus.
Madis kurdab küll juba minidi 3x, et - "Pole üldse mineku tunnet, pole nagu õige, kui Pärnu ei lähe.Blahblahblah..."
Mul küll selline mõnus seikluse surin sees. Jah, pole mingi eksklusiiv trip või midagi eriti ägedat, aga ikkagi- midagi võib ju juhtuda, midagi või kedagi võib näha/saada??!
Seega, mina ootan juba!! Ja kõige mõnusam on see, et ärgata saab normaalsel ajal- lihtsalt nagu kulgeksime: hommikul väike sättimine + söök, bussiga sadama, laev, Tallinn. So iiisi-piisi.

Kui mingeid pilti teen (loogišh, et teen) ja ma viitsin/tahan postitada, eks siis näeb.

Muud nagu polegi.

Ahjaa- meil oli esimene korralik lumi! Väga ilus ja mõnus, AGA väga märg.








Aga selline kõik oligi. No special here.
Head õhtut ja head ööd.

xoxo.

laupäev, 1. november 2014

Serjaalide laupäev?!



Täna oli igavesti normaalne päev. Hahah- arvasid, et kirjutan "lahe"  jah. Oh well. Aga et kirjutada tänasest, peaksin alustama eilsest. Näikse loogiline?!

Eile tulid meile külalised Henry ja Kristina. Väga mõnus olemine oli- rääkisime juttu, tegime väiksed joogid, snäkid.

(vahemärge- Madis just tantsis reklaamlaulu järgi. so awesome)

Chillisime vist umbes 00.00ni ja siis läksime magama. Ja miks ma seda mainin, kuna ma nägin jälle imelikku und. Nägin, et poes oli väga palju banaane ja need olid mürgitatud. Wierdoo call.
Ja nüüd ma ka googeldasin, et mida banaanid peaks nüüd tähendama ja see tähendab seda:
BANAAN - sümboliseerib seksuaalseid soove ja vajadusi.

Ma nagu nüüd ei teagi, mida arvata. Eriti, kui neid veel niiiiiii palju oli. :(
Aga et imelikum lahedam oleks, panen 2 banaani pilti.


Ja täna hommikul ärkasime 8.00 ajal. Vedelesime veel Madisega umbes 20min voodis, rääkisime lollusi ja siis siirdusime kööki. Tegime kohvi, laotasin ilusti söögi taldrikutele ja katsin laua. Selline tõsine hommikusöök Mulle meeldivad väga sellised sõpradega/perega nädalavahetuse hommikusöögi hommikud. Saab kõhu täis, saab juttu puhuda ja tarkade mõtete/otsuste tegemised toimuvad ju ka hommikuti. ( tihti küll wc, kuna seal kuidagi tuleb ideid- ma ei teagi, mis fenomen see on, aga tean, et ma pole ainuke.  win!!)












Eniveis, rääkisime juttu, sõime/jõime. Siis saatsime külalised ilusti koduteele ja lihtsalt lebasklesime. Muidugi üritasin olla tubli ja koristasin, skypesin empsu ja Tipsuga, kolasin netiavarustes, vaatasime "Kättemaksukontorit" ja siis läksime poodi. Või noh tanklasse, kuna Soomes täna püha ja kõik poed kinni. Ostsime šokolaadi ja kuna Mäkk just kõrval ilutses, siis hüppasime ka sinna.
Väike eine, suu magusaks/soolaseks ja seestpoolt kõht soojaks teega, läksime koju tagasi. Oleksin isegi õues rohkem hänginud, aga kuidagi väga külm oli täna :/
No, eks mõni teine päev.








Ja ei muud. Nii igavad olimegi laupäevasel päeval. Nüüd ma vaatan veel 5 min "Cougar Town"i ja siis ehk "Padjaklubi"
Tundub nagu serjaalide päev? Hmmm.....


-Tšaukii.
xoxo