reede, 3. september 2010

Happy

Õnnelik - kuulake!!


Ma olen õnnelik, kuna mul on ümberringi TEIE. Teie, kes te olete suurepärased sõbrad ja inimesed, kes on alati olemas. Teiega saab alati midagi rääkida, lõbutsed, naerda, lollitada jms veel. Teie olete minu sõbrad ja jääte alati minujaoks parimateks. (L)

Ma mõtlesin, et ma kirjutan teie kõigi kohta midagi ilusat, aga sorry kallikesed, mul pole sõnu. Te olete liiga imelised, head, lahked, hoolivad, usaldusväärsed, fantastilised, päikselised, naervad, kallid, nunnud, ausad.... inimesed, et oleks patt kirjeldada teid kõiki erinevalt. Te olete kõik minu elus ja kõik, mida ma vajan. Teie pärast ma naeran, teie pärast ma tõusen hommikuti, teie pärast ma olen elus ja võtan elult kõike, mida ta pakub. Teie täiustate mind ja olete parim, mis minuga on juhtunud.
Parem oleks, et te jääte. Ma ei suudaks kaotada kedagi, mitte kedagi.

Teil on alati koht minu südames (L)

Vahet pole kui palju me oleme naernud kellegi naljade üle, kui palju me oleme kukkunud kuskil, kui palju me oleme söönud ennast paksuks, kui palju me oleme vaadanud filme ja naernud nende üle, kui palju me oleme võtnud päikest mängides võrkpalli või kui palju me oleme teinud koos pilti, kui palju me oleme naernud enda opakate mõtete üle, kui palju oleme me nutnud, kui palju me oleme üksteist aidanud, kui palju me oleme ükstiest ära kuulanud, kui palju me oleme teinud üksteistele haiget, kui palju me oleme leppinud ja palunud andeks- sellest ei piisa, mitte veel.
Me peame naerma, kukkuma, pildistama, pidutsema, mängima võrkpalli, võtma päikest, ujuma, jooksma, nutma, vihastama nii palju, kui peame, aga me teame, et me oleme üksteisele alati olemas. Mitte kunagi me ei jäta kedagi maha, ei jookse eest ära ning ei tee meelega haiget.
Me täiustame üksteist ja sellest peab piisama, et olla õnnelikud.


LOVE YA, HUNS(L)

xoxo

3 kommentaari:

Maria ütles ...

Armastan Sind ka Merka! :) Kõik jutt on nii õige.

Merilin ütles ...

:) (L)

Siim-kiisukas ^^ ütles ...

Ja Merka, sinulgi on koht minu südames igaveseks reserveeritud. :)