laupäev, 9. mai 2015

Cnavas art - uued katsetused.






Hei, mesimopsud. 

Kuna mul aega on ja Madisel täna ka vaba päev, lasin tal tuua veel lisaks 4 canvase põhja Tigerist. Ma nii kibelesin tegema uusi. Tegin ühe ropsuga kohe 2 tükki ja taas üks huvitavam, kui teine. Mulle väga meeldib see mustal põhjal, aga valge ka huvitav. Selline, omamoodi. Igaüks saab mõelda oma mõtte sellele. 


Lisan ka paar pilti, mida kasutasin ja kuidas ma need ringid sain. Kui lasta fantaasial lennata, siis saab kodus olevate vahenditega küll nii palju huvitavat teha. Mul on veel ideaalselt 2 ideed, kuidas teised pildid peaksid välja kukkuma. 

Stay tuned! 




Kasutasin läikepublreid, juba ära pudenenud lille kroonlehti, värve ja liimi 



Pitsiga saab kenad ringid. 





Lõpptulemus.


Anna teada- kas oleksid veel huvitatud sellisest postitusest! 
Aitäh. 

Päikest teie päevadesse. :) 







reede, 8. mai 2015

My own canvas art - esimesed katsetused.



Eelmisest postitusest võib lugeda, et ostsin omale Tigerist 2 canvast - musta ja valge ning lisaks ka palju kevadisi värve. Ja eile õhtul otsisin mõtteid ning ideid Pinterest lehelt, mida lahedat võiks siis teha. 

Kuna tõbi mind murdis ja tööle ma ei pääse, siis on just see minu tänase päeva üks tegevusi. Ma tegelikult väga armastan meisterdamist, aga kahjuks on suureks teguriks ajanappus ning ka kärsitus on kerge tulema. Kui mul midagi välja ei tule, olen väga pettunud ja jätangi asja mingiks asjaks pooleli. Õnneks võtsin end kokku,kui nii saab öelda hetkel, ning sain taas käed värviliseks teha ja möllata. Mulle väga meeldis ja tahaks tegelt veel neid teha. Täiega!!

Aga lisan oma protsessist paar pilti ning ka lõpptulemuse. 
Pilte vaadates märkate kindlasti vahendeid, mida tegelt ei saanudki kasutada- valge teip (ei kinnitunud) ja kõrs (värv oli liiga paks). 
Aga tegemise käigus leidsin uusi vahendeid ja ideid. 

Stay tuned! 



Nii ilusad värvid. 














Ilusat päeva teile :) 


Canvas art - Ideed from Pinterest.

Hello. 


Kuna ma ükspäev pooljuhuslikult mõttevälgatusena Tigerisse tormasin ja hakkasin asju korvi laduma, leidsid tee minuga kaasa ka 2 canvas põhja. Üks must, teine valge. 
Lisaks ka pakk väga värvilisi värve. (Vaata siit)
Ja seda kõike ikka selleks, et meisterdada ja valgetele seintele mingit särtsu lisada. Pealegi, meisterdamine pidi olema teraapia. 

Nüüd olengi kolanud Pinterestis ja otsinud, mida siis õige võiks kokku meisterdada. Muidugi saab kasutada ka oma ideid , aga kuna mu ideed on sellised poolikud ning olen suht kannatamatu, on mul lihtsam vaadata asi ette puust ja punaselt. 
Seal on nii palju armsaid, lahedaid ja värvilisi ideid, mida tahaks teha, kui oleks ka nii osav. 
Õnneks leidsin ka paar kergemat, kuid siiski vinget ja nokitsemist on parasjagu:


Nii ilusad värvid ja lisaks veel sädelus. Selline lihtne, samas särav ja annab toale nii palju juurde.





Väga lihtne, samas omapärane ja kindlasti pilku püüdev. 



Vot see on üks mu lemmikuid. Kui vaid oskaks ka nõnda värvidega mängida...




Ja see on teine lemmik. Oksa joonistamine ei tohiks olla eriline kunst ja pudelipõhja kasutamine on nii kaval nipp. Muidugi, miks mitte! Ja värve võib ju veel kasutada. Mida kirjum, seda lahedam. 




Kui sul on nööpe, mida sa ei kasuta või tahad lihtsalt omapärast teost, siis see küll on üks neist. Nii vahva ja annab paraja portsu mängimist. 


Need on minu hetke lemmikud. Ja neid oleks ka väga kift kinkida ükskõik mis tähtpäevaks. Idee sain Madise õe meisterdusest ja kindlasti väga lahe on teha seda just koos lastega. Väga armas, praktiline ja lõppude lõpuks "Ise tehtud on alati hästi tehtud!" 


Olge rõõmsad! 

Edit: Ma lisan ka hiljem siis pildi, millega ma ise hakkama sain. :) 







neljapäev, 7. mai 2015

Kevad sai mind kätte.







Hei, hei, päiksekesed. 

Mu nädal on olnud suht tegus, samas väga mõnusalt "go-with-the-flow" mode. Ja nii kevadine! 
Loe lähemalt.


Teisipäev:
Ma kohe oskan ennast ise õrritada ja teha elu raskeks. Leidsin, et oleks hea idee hakkata nillima ja tahtma uut tehnikavidinat. No kui aus olla, siis mul ju pole tegelikult ühtegi pildikaamerat, millega teha macro pilte või mis teeks ka hämaramas valguses pilti. Mis oleks pisike, kerge, aga samas hea ja kvaliteetne. Mis oleks eraldi telefonist, aga tal oleks ka filmimise võimalus. 
Ok, jah, mul on Go Pro, aga kuna sellel ei ole sisseehitatud kõlarit, ei jää üldse häält ja üldsegi, see on seiklusteks väga mugav. Pildistamiseks oleks ju ikkagi midagi muud vajaa...

Tehnikafänn nagu ma olen, leidsin, et oleks õige aeg soetada kaamera- kunagi. Lähiajal? Ja mitte tavaline peegelkaamera või digikas, vaid Canon PowerShot SX400 IS kompaktkaamera!
Ma olen alati olnud Canoni usku just seetõttu, et sellel on enamus kaameratest parem teravus ja kvaliteet. Ja see on mulle tuttav ning mugav. 

Kui ma Euronicsi lehelt Canoni kaameraid vaatama läksin, armusin pilgust sellesse. Jah, ta ei ole kallis ja ta pole peegelkaamera, aga ta on et just see, mida otsin. 
Kerge, väike, mugav, lihtne ja zuum on mega ning terav. Ükskõik, kas filmides või pilti tehes. Ning ta teeb ka häid pilte ning videot hämaras hästi. Mis võiks veel ideaalsem olla?


Ma alguses küll ehmusin, kui ma reviwe vaatasin, et nii tilluke. Tegelt, mida enam vaatasin neid pilte ja videosi, seda nunnumaks läks. Just sobib mu õrnade sõrmede vahele. Kuigi jah, ma pole veel ise käppimas käinud ja ma ei tea, kui hästi ta istub, kuid olen elevil. Varsti võtan ka selle teekonna ette! 



Kolmapäev:
Tööpäev sujus kenasti, energiat oli ja olin suht elevil. Mu ripsmete hoolduse päev! Halleluuja. Kui kaua ma seda ootasin- mainin, et minu enda viga.
Nüüd ripsutan uute ja ilusamatega. Huhh

Enne seda jõudsin ka pooleks tunniks jõusaali jooksulindile, mis oli nii nii mõnus. Ma ei ole eriline higistaja tüüpi, pigem "uh, kas ma õhetan", aga ütleme nii, et jooksulindil on minu higi-kraanid lahti. Huh. Aga seda mõnusam ongi! :) 

Käisin ka kiirelt veel enne hooldust Itikses ja tulin koju uue Gina Tricot rahakotiga, LINK kuhu mahub ära ka minu jurakas telefon ning Anttilast sain tänu soodukale Rimmeli 2 in 1 laki. Õnneks suur hea potsik, saab kaua kasutada. :) 






Neljapäev:

Ehk siis täna. Hommikul tõustes tundsin, et kurgus kriibib. Kohe vastikult. Päeval aevastasin nii kõvasti ja nii mitu korda, hea et mul nina veel otsas on. Õudne. 
Silmad hakkasid vesistama, nohu tekkis ja kõrvad hakkasid sügelema. Sellest järeldust pole enam raske teha. Mind on kevad kätte saanud ja nahavahele end sättinud. Mitte kõige armsamas konditsioonis. 
Eh...õnneks mul soe tuba ja armas mees, kes mind teed jooma sunnib ja mulle ükskõik mis ravimi ostaks, peaasi et mul oleks hea. So sweet, mus. 
Papsile jutu käigus mainisin ka, et olen tõbine ja ta muretses kohe nii armsalt: "Kas saad ikka hakkma?" Ikka saan, mis mul üle jääb. Olen tugev, nagu sinagi. 
Ma olent tegelt suht kehv haige. Ma ei püsi absoluutselt voodis, ma pean tegutsema ja mul on tohutult energiat. Noh, vähemalt on kodus olekust siis ka kasu. 


Aga olge mõnusad ja hoidke end ikka soojas. 
Varsti kirjutan jälle. 

Tsau, tsau. 











teisipäev, 5. mai 2015

Kadunud leidis ka blogitee- olen tagasi!







Jah, ma tean. Ma enam-vähem lootsin/lubasin (ka endale), et ma püüan seda blogi elus hoida ka uuel aastal (2015). 

Ma siis nüüd täidan oma "lubaduse". Parem hilja, kui mitte kunagi- eks?! 

Aga siis, asume asja kallale. Sattusin eelmine kuu ühe väga toreda ja agara neiu blogi lugema ja nüüd olen kergelt öeldes sõltuvuses. Aga samal ajal lugedes ja silmad ahvi-armastust ekraani taga virelemas, olen saanud väga palju inspiratsiooni. Väga palju! 


Ma nüüd ei ürita teha copy-paste oma blogil, kuna nii agar ja aktiivne ma kahjuks ei ole sellel laineharjal. Aga ma üritan siiski lisada rohkem positiivsust, rohkem energiat ja ülevaadet tegevustest. 

Kuna ilmselgelt ei oleks kena hakata piinama kohe 100 meetrise postitusega, lähen kergema vastupanu teed. kirjutan tähtsamad sündmused, et olla asjadega kursis ja lisan hoopis posu pilte. 
Let it begin.


What so Not - Jaguar - et teil maailma igavaim poleks, natsa head musiikki ka ;) 


* Jõulud - supper! Sain omale uue töökaaslase - Acer Aspire V 11 Touch. Aitäh emps ja paps ja Tips. 

* Uus-aasta vastu võtmine - pere ja pere. Käisime ühe pere juurest teise, sõime, mängud, läksime Pärnu kesklinna silla juurde, tagasiteel tegime meeletu lumesõda - üle KOGU Uus-Sauga TÄNAVA. See oli nii hea ja naljakas. 

* Kolisime - Oma terroriseerivatest naabritest kohe teise linna otsa ja oleme nii nii rahul. Olgu, siin oli ka mitu nädalavahetust "peod" ja "mürgeldamine". Õnneks nüüd rahu ja vaikus!! Korteri asukoht on nii ilusas kohas ja korter ise on nii nunnukas. Meil tekkis kohe Madisega "kodus" tunne. Armas. 

* Sain omale elektrilise hambaharja. See on minujaoks elusündmus- nüüd põristab, väristab ja peseb mu hambad korda Oral-B. Ja olen esimesest hetkest olnud mega rahul. Madis ka korrutab, et hambad valgemad. It only makes me happy. 

* Treening - alustasime teed tervisliku "Mina" poole. Tervislikum ja teadlikum toiduvalik ning trenn. Koos Madisega. Mina olen lisaks kodusele kavale ka nüüd hull jõusaali fänn. Eh, ma ei tee seal raskuseid või kava aga ma avastasin jooksmise, ellipse ja ergomeetri. Lemmik. Ja eriti vinge oli jõusaalis käik Tipsuga. Varsti taas!

* Go Pro 3+ Silver- samal ajal kui Madis mind oma "mul on vaja telefoni" jutuga hämas, tegeles tema aga agaralt parima valiku otsimist. Valik ilmselgelt langes kaua mõeldud kaunikesele - Go Pro 3+ Silver. Ma pole ammu sedapsi üllatunud ja see oli nii armas. Me mõtlesime küll, et peaks soetama seoses ühe SUURE REISI uudisega (avaldus tuleb peale reisi), aga et nii uhkelt. Aitäh musi.
 I (L) U!! 

PS! Video on minu FB lehel ja ka minu YT lehelt võib leida. :) 


Hetkel ei tule meelde muid elusündmusi. Oleme teinud muidugi ka muid asju- kino, mu vanemad käisid külas, meie käisime külas, meil käidi veel külas, shoppamas, linnas, jalutamas, Eestis jne jne. 
Üleüldse oleme eluga rahul, püüame olla rohkem positiivsed ja pikenevate päevadega ka tegusamad. 

Armasta end ja teisi. 

PS! Püüan varsti taas kirjutada lähemalt veidi soovidest ja sellega seoses! ;) 

Näkemiin! 



Väike soenguidee, kui su juuksed ei taha püsida kõrval, vaid pigem suus ja silmas. 




Leidsime!!




Kui tuleb isu, siis tuleb teha. Ise tehtud mekib hää. 




Mida võimalik saada 15€ eest Tigerist. Läheb põnevaks.




Pole kõige "maisekam" välimus, aga lõhe on lõhe ja hea oli see igal juhul. Njämm.