teisipäev, 28. jaanuar 2014

It's exercise time!! *




Just!
Mina hakkasin nüüd uuest aastast tänu oma kallile õele kodus ise trenni tegema. Ja see on NIII mõnus. Täna vaatasin uued harjutused juurde ja juba sügelen, et saaks neid minna tegema.

Õde saatis ükspäev sellise lingi: http://30dayfitnesschallenges.com/

Hakkasin uurima ja valisin alguses endale #30dayabschallenge. Väga mõnus. 4 harjutust päevas. Ise teen veel soojendust ja lõpus venitan. Tegin endale trennimuusika playlisti, dressid selga ja harjutusi tegema. Muidu on ette nähtud, et teed 3 päeva trenni - paus- 3 päeva trenni - paus. Aga kuna ma vaatasin endale täna soojendusharjutusi juurde + võtsin ka uue #30daybeachbodychallenge, siis ma juba kibelen. Vaatasin kõik 26 harjutust üle ja nüüd kohe kohe, kui "M" ärkab ajan dressid selga ja trennni!
Tundub, nagu tuleb juba väike sõltuvus?! Juhuuuuu!





Nii mõnus tunne, kui sa teed ise endale midagi head - oma tervise ja keha jaoks. Ja seda tasuta. Ning a'la 15-25 min päevas. Kuna harjutused iga päevaga pikenevad ja raskenevad, siis läheb ka aeg pikemaks. Aga see on seda väärt! Igat minutit ja igat lihase valu, tänu millele tunned end elus.

Muidu on nädal alanud suht-koht pööraselt. Tööd on! Trenniisu kasvab, häid uudiseid tuleb, üldse on mõnus olla. Kuidagi eriti mõnna.
Mõnikord tunned, et nii hea on olla. Iga mure, mis teele peaks sattuma, polegi nii hull. Kõigele on lahendus ja kõik saab korda. :)

Eelmine nädal oli küll tunne, et kõik on nii kurjad ja õelad ja ükskõiksed.

AGA on uus nädal, uued tuled, uued tutvused, uued treeningkavad, uued jutud. :)

Teate,  mis on üli hea lõunasöök? Caesari kana-salat tomatiwrapis. NJÄMM.





Ilm on ka olnud nii mõnus. Külm, aga ka mõnus. Pilte kahjuks ei ole väga teinud ja ausalt öeldes, pole mul siit rõdult eriti mõtet pildistada teisi maju ja katuseid. Seega...
.... midagi värvilist hoopis.













Aga nautige ilma, tehke trenni, jooge teed ja mõelge häid soove!
PS! Kui midagi väga tahad, palu ingleid. Proovi - sul pole kaotada midagi. Pigem võita, et kõik su head soovid täituksid! :)





Ciao!

 Ma tahaks ka nii end tunda juba! SUVE!!



2 of the best...






Kommentaare ei ole: