pühapäev, 12. jaanuar 2014

12.01.2014

Hei hei.

Pole küll ammu kirjutanud, aga arvan, et siiski jätkan ja pisut loomingulisemal teel.  Nimelt, nüüd kavatsen panna siia rohkelt pilte, muusikat ja muidugi jätkan ka juttu.  So------->




Esiteks. Ma olin teinud oma viimase sissekande ca 1,1a tagasi, ehk 2012 aasa jõulud. Wow.
Aeg ei anna armu.
Aga enda kaitseks võin öelda- meil oli 2013 aasta väga värviline, muutlik, liikuv ja arenguline.

Teeme "lühidalt" kokkuvõtte:

* Me kolisime 3 korda. Ehk oleme elanud 3 erinevas linnas nüüd. Vantaa - haagisuvila, Espoo - korterinaabrid, Helsinki - oma korter! Juhuuuu!
*Lõpuks. Lõpuks. Saime oma korteri, oma kodu. 2 toaline, rõduga, hea liiklusega, Itäkeskuse lähedal( bussiga 15min, metroga 6min), vaikne ja rahulik rajoon. Väga rahul! Samuti ostsime korterisse ka vajaliku tavara ja sisustasime ise, nii et meile täitsa meeldib ja on hubane!
*Tööalal on olnud edenemist, aga see on alles saladus! Kusss... Muidu olen aga olnud igalpool, üle Helsinki, igasuguste vahvate inimestega. Nalja igatahes on saanud samapalju, kui tolmurulle ühele mopile. [loe: väga palju] ;)
*Soomekeel - juba areneme. Kõik kõned, vajalikud läbirääkimised, e-mailid, ostud poes vms mujal saab enamus soome keeles tehtud. Häppy.
*Kui Espoos elasime, käis õde ka külas ja vot see oli chill. Shoppasime, käsime täiega lahedas noortepargis (Soomlased oskavad huvi tekitada), jalutasime, päevitasime. Mõnus.

Muud nagu polegi?
Jõulud olime kodumaal, chillisime 2 nädalat. Mina muidugi suutsin jääda haigeks, aga polnud hullu. 1 nädalaga ei saanudki nagu aru, et midagi oleks muudmoodi ja igav oli. Aga peale jõule ja uut-aastat tuli ka rütm, inimesed, tegevused. Vot see oli mõnus. Lihtsalt relax. Magama mindi siis, kui uni tuli ( pm kell 3.00) ja hommikul ärgati siis kui oli tahtmist nt: 13.00 päeval?! :D
Näiteks õega mängisime 3 päeva järjest "Unot" ja "Reis ümber maailma".

Tagasi Soome no nagu kuidagi ei tahtnud eriti tulla, sealt sooja, toreda, kindla mulli seest, aga olgem ausad. Hetkel on meie kodu, elu a see soe, kindel, mõnus mull ka siin olemas. Just meie moodi!


Igatahes. Hetkel kõik.
Hoidke end soojas ja chillige.

Ciao.

Teie M.



Kommentaare ei ole: