laupäev, 13. detsember 2014

Halleluuja- kookosrasv!

Kolmapäeva varahommikul (kell 4.45 kui ma tavaliseltki ärkan) tundsin, et midagi on valesti. Olin maganud M Õ L E M A D kõrvad lukku. Hmm...okei. Vahest harva läheb üks kõrv lukku, nii on küll juhtunud, aga et mõlemad? See oli natukene nagu ohumärk.
Midagi muud ma ei osanud teha, kui et kõrvad puhastada ja eluga edasi minna. Tööle peab ikka jõudma, mis sest et ühtegi heli ei kuule ja ümbrus tundub kummist.

Neljapäeva oli sama jama, aga siis andis ka väike valuke endast tunda. Taaskord puhastasin, tegin peale tööd kõrvaküünalt ( väga huvitav protseduur, põhimõtteliselt otseses mõttes pikk toru põleb sul kõrvas) ja kõik oli justkui ok peale seda :)






Ja nüüd reedel. Kõrv lukku ei läinud, kõik oli okei, aga peale kella 14.00 oli valu rohkem. Ja püsivalt kohati. Ja üldse tundsin end väsinult, silmad jooksid vett, olin kurnatud.
Läksin koju ja oli nagu kuskilt meelde jäänud, et kookosrasv on reaalselt 101 erineva probleemi vastu. Googeldades leidsingi, et võib julgelt panna paar tilka kõrva 2x päevas. Peaks siis ravima ja võtma valu ära.




Tänu Madise emale hakkasin suvest kummaradama seda imeravimit, mida olen kasutanud päevitades, kreemide asemel, huultele, juustele (mulle kahjuks ei sobi), pannud tee/kohvi sisse. Nüüd seisab potsik vannitoas, et sellega igapäevaselt meiki eemaldada ja see on J U M A L I K . See võtab ükskõik kui tugeva ripsmedušši maha ja teeb ripsmed üli pikaks-tugevaks-tumedaks. Samuti kulmud!! Seega- mul on nüüd veidi kulmu!

Igatahes, panin vatipulgaga veidi rasva kõrva (see sulab keha soojusega ise vedelaks), vatitupsu kõrva. Panin väikse ampsu keele alla sulama, ning pool teelusikat koos ingveriga piparmünditee sisse. Ja käsi südamel - valu kadus vähem kui T U NN I G A.
Ma läksin küll üli suure väsimusega magama juba kell 18.07 , aga jõudsin väe jõuga panna veel enne veidi rasva kõrva, kuna lisaks sellele ka magamine ravib ja nüüd tunnen end suurepäraselt.
Valu, te küsite? Mis valu?!

Seega. soovitan kookosrasva varuda ka enda kappi või miks mitte kingitusena kellelegi kinkida, kellest hoolid? Lisaks ise kirjutad juurde, mida sellega saab teha ja kuidas kasutada. Ja kuna see on nii mõnusa lõhnaga, see tõesti on abiks ja seda on nii kerge kasutada/peale kanda/ annustada.

Muidugi tegi mind täna hommikul rõõmasaks peale üli supper mõnusa olemise ka see, et taas mu silmad näevad lund! Jeee.

Tsauu.
Olge soojas!!

Merka.





neljapäev, 11. detsember 2014

Merka ootab jõule!

Nagu pealkirigi ütleb, siis ma hullun. Las ma seletan vähe- sel aastal on Detsember olenemata mustale asfaltile ja tugevatele tuultele mul eriti tugevalt jõulude tunde sisse surunud.
Ning ka V Ä G A suure tahte teha kingitusi. Ja ausalt öeldes mitte vähe (Madis poisile see ei meeldi, i know). Aga ma pole nii väga hullult ka nüüd kulutanud või priisanud.
Ma üritan järgida inimeste soove ja teha praktilisi ning ka magusaid kinke- väga heade soovide najal. Ja see on ju mu meelest vaid hea, vai mis? :) Ja mul on ka enamus pakitud. Uh uh huuu.

(Vaid mõned kingid..)

Ja soovitan googeldada, kui tahate :
a) Naljakaid jõulusalme
b) Huvitavate kaartide disaine/ideid
c) Näha erinevat jõulustuffi

See lõik on Madispoisile (ma räägin temaga ikka näost-näkku ka, aga äkki internetist loetu jõuab rohkem ajju): 
Ma ei taha nagu taaskord midagi öelda, aga Madis - ära võitle vastu minu otsusele sulle kinki teha! Ja sa võiks ikkagi konkreetselt anda ideid, mitte mingi a' la - "ma ei taha midagi" või "mul pole tarvis midagi" või "mul on kõik olemas". Daaa, kõik teavad, et sul on jah idealnõi-greisi naine ja kena peps, aga no c'moon. M I D A GI GI??!!


Ja miks ma veel hullun, on see, et ma jumaldan jõulu-shopinguid. Juba praegu on näha inimesi pakkepaberitega ja kingituskottidega. So fun. Eriti meeldib mulle 22.12 kuni 24.12 kuna siis on ikka mega. Inimesed tuuseldavad veel viimaseid tunde poodides, otsivad lootuses leida midagigi. Ahh...ega mul tuleb sama retk. Ja Madismusi- SUL KA !! Muhaha .......Tips - sul ka!
Me jõuame eesti 23.12 õhtul ja ega siis enam vast poodi ei trügi.
Magame end, niipalju kui kannatab, välja ja siis shoppama ja pakkima. Uuhh....ootuses juba!


(niipalju olen endale shopanud. 
Uus SUUR kott ja uus soe müts. :) )





(Käsime Madisega burgerit nosimas nv)





Ja kui muude päeva uudiseid rääkida, siis sorry vaan, aga nagu ei olegi midagi rääkida. Eile venis õhtu pikaks, kuna me vaatasime taas Roman Atwoodi ja tema vloge.

Ühest ideest ma võin rääkida - ma teen viktoriini jõulude aal kodus. Ma nii ootan! Ma tean, et ma ise osaleda ei saa, aga mulle meeldib korraldada ja teha selliseid asju. Põnev.


Tsau.
xoxo









laupäev, 6. detsember 2014

Pildipostitus!!

Seekord ma pikka juttu ei aja, vaid lisan pildi ja räägin juttu juurde.
Leboland. hi. hi .hi

Ma saatsin just kõik pildid, mida tahaksin Teiega jagada, oma telefonist rüperaali ja no neid on mingi miljon. Okei, liialdan. Kõigest 10. S i i s k i.

Shall we start?
Ma mõtlesin, et järjestan teemadena pildid. Esiteks - toit. Teiseks - jõulud. Kolmandaks -  mina toidu ja vähese jõulu hõnguga.




Lattepala, mis on ikka eriti hea. Väike, maksab suht palju, aga see-eest maitseelamus. Väga njäm. Seda saab siis Picnic kohvikust. Kohvi kõrvale idealnõi. 


Üks hommik, kunagi ammu ammu, Madis tegi endale süüa!!
 Tegelt ta teeb iga nädalavahetus. Isegi minule jagab. Oh...praegu võtaks küll. 



Ma ei tea, kas Eestis ka sellist kuhja Hesburgeris laotakse sinna vahvlikorvi?? Igatahes, olin meeldivalt üllatunud, kui oma kopikate eest sain kohe kuhjaga head ja paremat. Juhuu. 



Selle pildi ma viskasin ka Instasse ülesse. Me just shoppasime Triinuga ja no ma pidin veidi turisti mängima, kuna muidu pole midagi vaadata 50 aasta pärast. Ja ilus on ju ka. 


Kuna ma olen sellest kuusest vist juba teist aastat pilte üles toppinud ja see aasta juba 3 korda(?),  siis on see juba naljakas ja ma panin kohe kiusu mõttes.  Muhahaha. 


Lihtsalt mõnna pilt. Ja jõulukas!


Käisime Kampis, Picnicus. Seal, kus ma Lattepala sõin ja Madise lemmikuks sai apelsini-ingveri tee. See oli tõesti hea. Ja ma tegin ka Madisest video, kuidas ta soovib minult kinnitavat fakti, et sõrmed ja küünekuju ei kasva pikemaks-laiemaks-ümaramaks. Nii armas. 



Ma hakkasin nüüd S U U R E K S meisterdajaks. Poeriiulitelt sai igast manti kokku krahmatud, õnneks väikse raha eest. Glittreid ja lipsukesi ja kuusekesi ja paberit. Ja otsustasin, et tõstan moodi taas kaartide saatmise heade soovidega ja teen ise kaardid, kuhu kirjutan I S E head soovid sisse. 
Vot.



Ja tegin ka pildi oma ühest uuest ostust. Mylook lehelt saab tellida loodusandidega rikastatud juuksevärvi, mis on parem ja mõnusam juustele (kallim rahakotile - 13eur). Muidu lõhn oli hea, kerge kanda ja jäi väga mõnusalt peale. Ei määrinud isegi poolt nägu kokku ja pärast sai kilemütsikese endale pähe tõmmata, et ei määriks poolt elamist ära. Ja ma jäin väga rahule. Värv jääb läikiv ja täpselt sama, mis pakil. (mul küll juurtele suht). Soovitan!



Ja mina, nagu lubasin - söök ja jõulutulukesed (üleval vasakus nurgas). Lürbin kohvi, söön oma Lattepala. Ja muidugi "nõudsin" Madiselt- "tee pilti, ma vaatan aknast välja, siis on nii lahee" Mulle meeldib see pilt, mis salata. Muidugi vinguda annaks, aga vähemalt olen ka pildis. 





Ma loodan, et enne uut aastat kirjutan vähemalt ühe postituse veel. Ja kogun veel pilte ka siia! Mulle täitsa see pildi-postitus meeldis. Aga anna endast teada hea sooviga, kui loed mu blogi. Ma oleksin kohe väga palju õnnelikum. :)


Ilusat jõuluootust ja proovige iga päev olla rõõmsam. 
Ärge mõelge üle, võtke elu kergemalt, kuna elu pole eksam ja vead on head! 
Ja kallistage ka oma lähedasi. 

xoxo

Merka