pühapäev, 1. jaanuar 2012

Aastavahetus !


Terekest!
HEAD UUT AASTAT!

Saabunud on UUS, säravam ning huvitavam aasta ja mitte vaikselt, vaid ikka suure ja kõva pauguga! Samuti hea seltskonna ja mitmete, mitmete muljetega.

Esiteks - veetsime siis osa õhtust Henry ja Krissu juures. Anneliga vatrasime NAISTEJUTTE ikka oma tund-poolteist ja jõime kergelt šhampust. Omamoodi moodsad.
Tegime ka pilte ja siis nii juhuse-õnne läbi saime toreda Tauri enda taksojuhiks, kes meid heast tahtest viis kesklinna, kus saime nautida tõsiselt värvirikast ilutulestiku showd! Like!

Anneli tegi ka oma cameraga filmi ning lasime toredal mehikesel meist neljast pilti teha. :) Muidugi kui kell lõi 00.00 karjusime kõik kes seal Kontserdimaja terrassil sel hetkel olid "Head uut aastat" ja seda oma 5 minutit, sest no taevas oli kirju iga nurga alt ja rahva mass kes seal oli, oli metsik. Lihtsalt nii armas, et on olemas selline päev, kus tuleb kokku kogu Eesti rahvas ja kõik on õnnelikud. :)

Filmi lõpetab Madise moodne lause "Noh, lähme burksi sööma?" ja kõik. Me tegelikult ei läinud. Anneli ja Jaku läksid Kuursaali edasi ja meie otsisime suure rahvamasi seast takso. Saime ja odava saime! Win.
Sõitsime Raeküla Statoili ja olime õnnelikud. Sest ma sain uue Jaanuar 2012(oh, nii ilus aasta nr ikka) Cosmopolitani! Ning kuna ma selline Cosmo-hoolik vaikselt, sain selle tiheda lugemisega täna läbi ja taas- BOOST! No ma tean, et pea kõik cosmod, mis ilmunud laterdavad sama teemat over & over - sex, tervis, trenn ja kuulsused- kuid see on nii positiivne ajakiri vahelduvat naljaga ja moenippe läheb ju alati vaja. Isegi minul!!

2012 - nagu enne mainisin sulgudes - ILUS NUMBER. Minule meeldib ja seda ei saa keegi keelata. Nii paljud kardavad - jaa, maailmalõpp- kuid minujaoks kuidagi nii eriline aasta. Juba öösel, kui aasta ligi tikkus, tundsin - midagi erilist on juhtumas. Lihtsalt armas ja tore, positiivne number. Kaks 2.te siiski sees ^^
Muidugi algas tänasest ka Draakoni aasta, kuid minu jaoks see midagi ei muuda. Draakon ma pole ja elu läheb edasi. :) Muidugi palju edu ja jaksu draakonitele(nt Tipsu, Papa ja kõik teised!!).

Külas olid meil eilsest saati ka Kuimetsakad - Liisa, Dima, Laurete, Markus, Morten, Lili & Villu ning no niii niii hea oli neid taas näha üle mega pika aja.
Mängisime Monopol Diili, tegime pilte, sõime(palju), naersime saadete üle, mis aastavahetuse kavas TV tulid ning meenutasime vana ja soovisime uut. :)

Aga olgu.

Olge ilusad ja olge terved!!

Ciao!

1 kommentaar:

My life ütles ...

Kuidas ma muidu Sind follow'ida saan? :)