neljapäev, 26. mai 2011

No mercy!

Heihei.

Oh, nii palju on juhtunud ja nii kiirelt, et ise ka ei usu - juba jõuab kätte suvi. Ainult 2 päeva reaalse suvekuuni ja siis veel 17 päeva kuni selle aasta lõpuni. Juhuu. Enne tuleb sooritada veel üks eksam- soovige edu - ning siis saabki kohe asuda tööle ja nautida ka suveilma. Mis hetkel ei paista küll sooja ning kuuma, vaid pigem tormise tuulepuhangute laviinina.
Oh, see on ikka nii hea, kui on olemas kindlad sõbrad ja inimesed sinu kõrval ja kõik lihtsalt laabub iseenesest super hästi. :)


Samuti sain ma osa üleeelneval nädalavahetusel toimunud Gerdi ning Triinu sünnipäeval. See oli väga cool ning jääb ikka väga pikaks ajaks meelde. Ning peaks ka mainima, et toit, koht, inimesed olid lihtsalt super. Eriti funn oli see, et pidu oli stiilikas - hipi stiili. ^^
Ilm oli kena ja soe, koht nii roheline ning puhas. Inimesed rõõmsad ja sõbralikud ning veel enam, nalja sai nabani.


Ning päev enne(reede 20.05) toimus klassipulm ka K08A.l. Eriti vahva oli see, et kõik, kes tõesti tahtsid osa võtta tegutsesid ja ajasid asju. Saime ilusa ja väga kihvti pleissi + odava hinnaga(hihi). Ja see oli tõesti vägev, naljakas ning väga vabastav. Said olla inimestega koos, naerda, naljatada, jagada muresi ning pildistada. Veidi ka jooki ning HULLULT MAITSVAT šašlõkki(Tänud Ketrile ja Merjele). Lihtsalt väga meeldejääv NV oli - aitäh. !









Ning see NV oli samuti tore. Väga töökas ja kiire. I liked it (Y)
Kõigepealt - reedel oli Tipsu 11 sünnipäeva pidamine ja ma ajasin seal nende 11-12a lastega asju. Olin "õhtujuht." Tegime igasuguseid vahvaid mänge, mida ka Triinu ja Gerdi sünnal ning kõigil oli fun.
Järgmine päev sättisime kohe hommikul end SUURPUHASTUSTURULE. Minule meeldivad need alati ja meeldis ka seekord. Asju iseenesest sai müüa vähe. Läks ära enamus sõrmustest, ka laste riideid ja jalatseid. See selleks. Aga minul oli küll väga hea tuju ja olemine. Sain ise vähemalt teha kasumit teistele kauplejatele. Lõpukslõpuks sain pusa, mida olen nii kaua otsinud. Muidugi peavad ju kõik riided, mida mina kannan, perfect. Sain ka väga laheda pastellrohelise maika, suure sõrmuse(jah, ma tean) ja väga värvikirevad roosad ketsid. Seega - õnnestumine.
Järgmine kord ka kindlasti minek, siis ehk veidi vähemate ootuste ja parema ilma ning tujuga. (Y)
Õhtul siis sättisime end Markuse sünnipäevale, mis ei olnud nüüd paremate killast. Kuid noh, kindlasti oli teistel lõbu laialt. Läksime suht vara ka ära, sest edasi sättisime end Bravosse. Enne seda lipsasime ka mõndade sõpsude korterist läbi. Ja tavaliselt on korter nagu korter ikka, inimesed nagu inimesed ikka. Aga oh ei, seekord oli ikka väga 5. Esiteks, seal olid mingid geeniussid kokku kogunenud ja ideedetulv aina suurenes. Samuti see korter asus küll 5ndal korrusel kuid vaade oli SUPER. Väike riba merd ja päike, mis peegeldus teistele majadele. LUX.

Igatahes, edasine käik oli Bravo. Seal oli väga väga vähe inimesi kuni kella 1ni. Siis juba tuli rohkem ja saime ka veidi Lil Triinuga jalga keerutada.

Sealt lahkusime ka suht varakult, kuid otsustasime et teeme Madisega väikse romansi.
Jalutasime mööda rüütlit ja siis vallikääru. Istusime väikeste laternate keskel, kuulasime tuult ja rääkisime niisama elust-olust. Super.
Seegi NV oli meeldejääv, kuid arvatavasti nüüd hakkab olema kool ja töö. Tahaks ju ometigi teenida autokooli raha üsna varakult.

Enamus pildid on olemas FB, mida olen siin 2 nädala jooksul klõpsand, kuid lisan siiagi mõne. No nii värvi jaoks.

Ciao.

Kommentaare ei ole: