reede, 31. oktoober 2014

Tunnistan ülesse - wierdoo.

Õues on pilvine, vaikne tuuleke. Mõnus.
Mulle meelib päike ja soe, aga pigem olen pilvise-tuulise ilma inimene. Mulle meeldib, kui tuul keerutab juuksed näkku kinni ja pilved on taevale halli koti õmber tõmmanud. Siuke, väga mõnus. Eriti, kui saab tõmmata kampsuni soojemini kurgu alla ja mütsi pähe, chillida keerlevate lehtede keskel. Lihtsalt.


Täna on ju halloween. Püha, mida Eestis keegi vist ei tähista(?), kuid siin pool sood küll. Vähemalt koolides. Maskid- grimmid, kommid, kostüümid, ämblikuvõrgud ja ämblikud. Muidugi ka kõrvitsad.
Kuna peale mind tuleb vara hommikul tööle ka teine töötaja, siis sai ta hommikul hea šoki. Õhtul oli koolimaja ees-uks nii ära "ehitud" , et too ei julgenudki tulla eesuksest sisse- arvas, et keegi on ukseklaasid katki visanud- laks tagaukse kaudu. NO biggie.
Ma küll ise ka natukene ehmusin, et no mis nüüd, aga olin julge ja astusin eesuksest sisse. Elus olen.
PS! Kõik klaasid on ka terved.


Kas unenäod tähendavad midagi või kuidas nendega siis lood on? Ma näen nagu VÄGA, väga, V Ä G A imelikke unenägusi vahest ( loe : umbes iga teine öö). Nt täna öösel! Ma tean, et unes võib näha seoseid asjade/nähtuste/mõtetega, mida eelmisel päeval kogesid. Aga see uni oli nagu täiega no sense, kuskilt rapsitud lambist- kuna sellist asja ma küll eile ei näinud/kujutanud ette või ka mitte kunagi enne. Seega, oh well, peab vist ikka kirjalikult kirjutama enda diagnoosi - wierdooo, no nii meeldejätmise jaoks. :D


Aga mul muud ei olegi- hetkel.
Küll juhtus eile see, et Madis kurtis, et eilne blogi sissekanne lõppes nii järsku, eks ma siis nüüd teavitan.
Lõpetan kirjutamise.
Bye bye,
xoxo.

Chillige ja nillige hästi.
PS! Täna on reede, (Lihtsalt juhuks, kui kellelgil nüüd kalendrit ei olnud. Teadmiseks siis )


neljapäev, 30. oktoober 2014

Muud juttu lisaks.

Mul oleks ilgelt suur tuhin kirjutada midagi väga ägedat ja põnevat ja panna kirja kõik põnevad/vähem põnevad seigad, mida olen teinud, aga.....selleks läheks terve maailma aeg ja no nagu öeldakse---



Ja teine põhjus - mul ei ole kõik meeles. C'mon, 

Aga, et hästi igav oleks alustan ma raamatu jutuga. Kui geniaalne. 

Olen lugenud nüüd mõne aja jooksul paar raamatut ja see on nagu mingit väikest moodi juba haigus. Sest ma loen umbes ca 170 leheküljelised raamatud läbi 2 päevaga ja need raamatud on nii head ja põnevad ja kui raamat läbi saab, siis ma olen kurb. :( Sest mul ei ole uut sellist lahedat kuskil siin võtta. 
Õnneks mu famiilia saatis mulle nüüd 2 raamatut. Üks on muidugi juba läbi, teine ootab kotis - loe mind!!! Ja ma loen, juba varsti- ehk homme?! 

Ilmad on ilusad, päike paistab. Hommikut alustan ma tassi tee, pudru ja muusikaga. Tööl kuulan hommikul skyplus hommikuprogrammi- so fun. Võiks öelda, et kõik on awesome. :) 
Töökoht on ka uus- nüüd täitsa minu oma spot. Väga viis ja normaalne pleiss. 


Eestis käisime üle-eelmine nädalavahetus. LÕPUKS ostsin endale prillid- tahtsin nii ammu uusi ja õnneks sain, mida soovisin. Proovisin igasuguseid aga õe valitud jäid. Natukene harjuma peab, sest kõik on kumer. Hea, et ma vaid varba vastu kappi löömisega piirdunud olen - veel hetkel. 
Sain ka mantli, chillisime empsu ja õega niisama linnas -kohvik, poed, jutt. Naistekas noh. Tegelt nii mõnus. Vahest ikka mõtlen ajale, kui Tips oli kärus ja mina väiksem, jalutasime empsuga kodust Porta ja tagasi, rääkisime. Eriti õhtuti. Siis oli kõik kuidagi erilisem ja uus. 
Nüüd on neid aegu vähem, aga seda olulisem ongi olla nendega pidevalt koos ja neid igale poole jälitada , kui ma kodus käin. ( ok, veits üle pingutatud) :) 

Ma ei ole olnud kunagi selline, kes ootab jõule metsikult ( a la 2 kuud enne lume/jõulu tulekut???) või tunneb mandariini lõhna kuskil ja juba keerleb peas sada jõulu mõtet. Nüüd olen. Harjun ära! 

Madis on lume fänn ja heietab, kuidas ta juba tahab hommikul kodus ülesse ärgata, minna lund lükkama või õhtul mind kaissu võtta ja vaadata aknast, kuidas lund sajab. Siis tekib ju selline eriti vaikne tunne ja hetk. Kõik on nii tasa ja siis tekib tunne, et sa pead ka ise olema tasa, et sa kuuleks- kui vaikne võib olla. 


Mulle meeldib ka selline lume langemine ja õdusalt olemine, aga tavaliselt mitte enne jõule või paksu lund. Nüüd juba praegu. Oh well. 





Ma ei viitsi enam.
Head ööd. 
xoxo







Et väga IGAV ei oleks, paar pilti.
 If U get the Point.