kolmapäev, 28. märts 2012

28//03//12 - HELLO!



Hei.

Ma mainin kohe ära, et ma ei viitsi hakata igat postitust mille ma siia kirja panen(nädala-kahe tagant) alustada- "Oii oii, jälle nii palju möödas!" Lihtsalt, teile teadmiseks.

Nii. Juhtunud on PALJU ja seega on siia kirjutada PALJU, kuid ma lubasin Matule, et ma teen kiirelt ja lühidalt- taas teile teadmiseks. (naer)

Õues on tunda kevadet ja SEE MEELDIB MULLE! Kevad peale lumist, jääkülma, tuulist ja pimedat talve on lihtsalt vaimustav. Kuuled,et linnud laulavad terve päeva, valge päevast aega on pikemalt ja + kraade on iga päev rohkem, mille tulemusena saab kanda õhemaid riideid.

Igatahes, SUUR UUDIS(minu jaoks) oleks siis see, et ma ei ole enam töötu vaid täitsa täiskohaga, 8h päevas, 5 päeva nädalas kuni 13, juulini tööl. Rapalas. Landi tehases.
Jah, teie kes te loete, arvate kindlasti- hahahaha, Merka ja sellises kohas. Aga pean tõdema, et see on parim koht kus töötada. AUSALT! Tööd ei pea koju võtma, ei pea seal mingit ajude ragistamist tegema, kõik on tore ja sõbralik. Väga vaba ja lahe õhkkond. Hetkel siis paigaldan/kleebin kala lantidele silmi. Ja mulle meeldib!


Pilte pole palju teinud-pole lihtsalt jõudnud, kuid kindlasti soojemate ilmade tulekul tahaksin palju klõpsama hakata.

Aga rohkemat hetkel polegi.

Aaa, see ka , et sellel laupäeval 31.03 lähen Magdalena Gildi majja, suurde saali, TÄIKALE.
Seda ootan täiega!


Ilusaid mõtteid ja olge rõõmsad- olete ka ilusamad. :)

pühapäev, 4. märts 2012

Kevade ootel, kuid mis saab edasi?!

Oh-ho!

Päike käib juba nii kõrgelt, linnud laulavad, sulavesi vuliseb ja õhk on soe. Oii kuidas ma seda aega olen oodanud, millal tõesti saab juba õue lipata jaki ja teksade ning õhemate saabastega.
PS! Poes on ka kergem šhopata!! Win.

Peale kooli lõppu on läinud no võib öelda et üpris tegusalt ja toredalt.
Olen vaadanud uut kooli, kuhu edasi õppima minna ja ega ka tööpakkumiste leheküljed pole minust pääsenud.
Samuti olen ka nüüd ametlikult töötu.

Samuti mõlgutan mõtteid minna tööle välismaale, sinna põhjapoole ning samuti olen mõelnud hakata tegelema uuesti käsitööga. Nüüd siis isegi vist sõrmuste ja peavõrude kaunistamisega.

Madisega läheb meil nii hästi! Ta on vahest nii vastik aga samas ikkagi nii naljakalt tobe & ülinunnu. ^^

Täna soetasin endale Selveri laadapäevadelt ka uue täiesti punase küünelaki, mille kohe õe ja enda peal ära katsetasin. Ning pean tõdema, et 1€ küünelakk on väärt oma värvi, nime ja kohta minu riiulis ehk maakeeli - ma olen väga rahul oma ostuga!
Samuti ostis Matu mulle ka selle kuu Cosmo ja no sorry, kuid see on the best! See on nii värviline ja mulle hakkasid meeldima paar nädalat tagasi igasugused lillelised asjad(eelkõige rahakotid) ning mida ma sirvides cosmot näen- lillelised RAHAKOTID, KOTID, KLEIDID, KÜÜNEKLEEPSUD. Mida veel. Ja no need pihtimused on seekord ikka tõelised nali, naer & big ooops käsikäes.

Mida siis veel?!
Aaa..MINA, Merilin Veerpalu, vaatasin vist esimest või teist korda oma elus eile Eesti laul 2012 ja kuna ma seda vaatasin, annaksin väikse arvustuse (haa...naer)! Aga ei, igatahes.1 mis mulle ei meeldinud - Teele Viira- City Nights üksik laul oli big no-no. See riietus ja pea võbelemine parem-vasak-parem-vasak-parem-parem - minule ei meeldinud.
1 mis mulle meeldis - no, Getter Jaani - NYC Taxi avaesitus oli nt üks hea lugu, mis oleks just selline haarav ja rütmikas ning mis sobiks eurovisioonile. Kuid noh, nüüd läheb ju meil hoopis Ott - eem...jah. Okei. Kuid esinejatest oleks mina saatnud hoopis POP Maniacs - "I Don't Know"- samuti rütmilisuse ja aktiivse lavalise liikumise pärast. Nüüd siis peab lihtsalt ootama ja eks näeb. Vb Ott üllatab ja toob võidu.

Pilte ma seekord ei lisanud eraldi, kuna FB juba kõik järgijad vast näevad neid, seega... TsauTsau & olge päikselised!