kolmapäev, 26. mai 2010

Summer time

Uh. Ma ei ole siia suht kaua kirjutanud. Mingi paar nädalat? Selles saab vaid süüdistada mind ennast. Koolis on palju teha + trenn + sõbrad. Aga tegelt on mõnus, kui on ka tegevust, mitte et niisama passid pilvi. ;)

See nv käisime maal ja seal oli väga mõnus. Kui välja arvata see, et olen nüüd 3ndat päeva haige -.- 38.8 oli eile tipp palavik, kõrv valutab, väga valus neelata. Ei, ei üldse ei ole halb olla.
Täna juba parem- õnneks, kuid mu pean käib suht ringi. Rääkida on ikka valus :(
Kuid alati peab olmema ikkagi positiivne, siis läheb haigus ka kiiremini. ^^

AGA reede oli üks parimaid päevi. Tegime empsi ja Tipsuga sekkari tripi ja me ostsime pm 4 paari jalatseid + kott + riided ja kõik läks kokku vaid veidi üle 300.-
Samuti sain 2 bikiinid tädi käest- mustad ja valged. !! Jeej. ^^
Ning mingi päev sain ma lõpuks ostetud endale ripsmeka ja jumestuskreemi. Ja osav inimene nagu ma olen, sain ma ripsmeka 55.- eest ^^ Jumestuskreem oli muidugi kallim, kuid see on SUPER(Y) Parim, mida olen iial kasutanud.


mu väike armas "tubaka kott"


Minu luv,luv, kingad. Päriselt on nad veel kenamad (L)



Võtke ka vitamiine (Y)


Kuna issi sai eelmine aasta sünnipäevaks Taastusravikeskuse Estonia kinkekaardi (400.- .se), oli seal veel 200.- peal ja me ostsime selle eest ühe ülisuure njämma pitsa. Topeltjuustu, shapinjonide,paprika,ananassi ja hapukurgi ning muu mõnusaga- sjuper(Y) Ja see oli ÜLI suur. Samuti reedel. :D
Ja muidugi ma pean seda teiega jagama- et isu tekitada. ^^







Ning nüüd 1 nummi pilti, kui me Mariaga rannas käisime ja PRUUNID olime ^_^


Tsau! xoxo

reede, 7. mai 2010

Shakira- Gypsy/ Cascada-Pyromania

Pole suht ammu kirjutanud ega postitanud midagi. Aga kuna palju erinevaid asju on juhtunud, otsustasin asja käsile võtta ^^ Ma üritan meenutada asju, et ma saaks kirja panna, aga need ei pruugi olla kõige täpsemas jõrjekorras.

* Nädal on läbi(Y)

* Me käisime empsiga täna sekkarites ja ma sain nummid valged baleriinid ning ühe musta/valgega siidist topi. Ning et i.le täpp peale panna, leidsin ka nummi sõrmuse :) Happy.
Veel ostsime woki, mis oli nagu niii niiii nii hea. Njämma. Ja kuna empsile ka maitses, siis on mõte seda veel osta ;)

* Täna on nagu täielikult jube ilm, kuid nädal oli seeeest normaalne isegi;) Päikest oli ^_^

* Trennis oleme korralikult käinud ja see nädal on nii mõnusad trennid olnud lihtsalt. MÕNUSS! Tunned ikka, kui trenni teed. Seda sa muiudgi tunned sellega, kui järgmine päev valutavad KÕIK lihased.

* Järgmine nv tuleb Retros suht hea pidu (Y) ja ma suuht, vägaa tahaks minna. Tšekake : http://dev.sgm-ws.com/clubretro/page.php?id=21
(see alumine- 14 mai. ) Suht ootan või nii ^^

* Nädal muidu on läinud üllatavalt hästi. Palju 5.si, palju nalja, palju und. ^^


* Käisime klassiga Aasia restoranis, kus pakutakse Hiina, Tai, India toite. See oli lihtsalt super. Ma soovitan väga soojalt kõigile! Käige kasvõi korra ära ning proovige nende pakutavat leiba naan.a. TE EI KAHETSE! See asub Rüütli tänava otsas, Pärnu Hotelli poolses otsas.

* Pärnusse on tulnud ka uus sushi restoran A-hoy. ( Tšekake ka magustoite- rohelise tee jäätis. Like what?? Kas saaks olla midagi huvitamat!? Kindlasti maitseelamus)
Ma ei ole sinna ise veel jõudnud, kuid tagasiside ning arvamused on kuuldavasti olnud head ning kohe kui raha käes, lähme ja külastame. :) Siis juba kõiki kohti ^^
Supelasakstesse tahaks ka jõuda. ^^ Just juba elamuse pärast, mitte vb toidu. ;) Sisutus pidavat olema väga armas ning tõeline elamus.
Aga sinna Aasia restorani lähme meie lähme Eliisiga juba leiva pärast, mida valmistab aasia kokk söe ahjus. AHHHH- LEIBAA!

*Need 2 laulu, mis mul on pealkirjas- kuulake! ^^ Muidugi on veel nii palju laule, mida te võiks kuulata, kuid need on mu hetke lemmikud.

* Teie kurvastuseks/rõõmustuseks, mul ei ole hetkel pilte :/ No, lihtsalt ei ole jõudnud teha. Ja ega midagi huvitavat ei olegi jäädvustada. Loodetavasti saab oma kauaoodatud canon 10D varsti kätte, siis ma olen niii nii happy ^^ Ja siis ma võin teist kõigist teha pilte!! ( see vaimustus on heal juhul kuua aega - kiirustage)

*Loodetavasti tuleb tulev nädal armas ja nummi. Tahaks! :)
Peaks küll nagu tegema igasugu asju, et nädal tuleks hea, kuid noh. Laskem, me puhkame!
Praegu teleka ette ( Taavi on seal ^^ ) ja siis vb isegi teeb pilte v DIY mingeid vidinaid valmistab. Vaatab.

Take care!


xoxo




naan
( ma ei ole kursis sellega, kuidas seal seda serveeritakse)

laupäev, 1. mai 2010

Poo

See nädal on olnud suht "mööda lask", kui nii saab öelda.

Eile-
Porta juures oli Volbrikas ja ma olin täiega õnnelik.! Näeb tuttavaid, saab tantsida, suhelda. Aga kus sa sellega. Mu tuju oli lihtsalt nullist allapoole nulli. :/ Täielik mase. Vahepeal tahtsin tuju tõsta, läksin hüppasin ringi vms ja oligi paar sec. tuju (Y). Aga noh, ega see kaua kesta. Siis ma lihtsalt läksin minema, ei viitsinud.
Kui ma koju jõudsin, ma tilkusin täielikult. Ei tea küll, mis teistest sai, kes sinna veel jäid, kuna vihm oli üsna surveline ja tuul samuti. Ning äike + müristus ei olnud lahedad. Tavaliselt ma täiega fännan äikest- wow, lahe, love. Aga kui välk sinu ees lööb, siis see EI ole sugugi love.

Trennis ka ei käinud eile :/ Muud plaanid. Kuid käisime teatris PKHK kooli autasustamist vaatamas ja Triinu soovile vastu tulles, filmimas kogu üritust. PS! Triin, sa olid über nummi ^^ ( esmasp. äkki raha ^^ )
Aa. Ma suutsin eile veel ajada inimese ka nutma, nii et- minu päev oli korras(Y)

Täna on niiii ilus ilm. Lihtsalt kutsub välja, kuid samas tahaks kodus DIY tegeleda ja lihtsalt lesida. Vb lähen teen paar pilti. ^^

Aa, ja ma sain super uudise ka.
Ma saan tädilt tema kaamera Canon 10D. Ja see pidi suht korras olema, suht profikas ning sellega pidavat saama väga häid õue pilte. Seega- olen HAPPY ^^
Minu tänase päeva õnne hetk. :)

Aga ma nüüd oma DIY edasi tegema, seega Tsau.. :)
xoxo.