laupäev, 10. november 2012

Elu soomes II

Hey hey.

Võin teile hea meelega öelda, et olengi saanud siin soomes tööd. Koristajana, aga mina olen väga rahul. Aitäh, Madise ema!
Kollektiiv on väga sõbralik ja kohad, kus töötame ka normaalsed- inimesed on nii sõbralikud ja päevast päeva- moi, huomenta, hei...Räägivad meiega, tänavad ja muide- ma saan juba täitsa okeilt aru soome keelest. Juhuu.
Seega- olen väga rahul.

Eelmine nädal ostsime auto - Chrysler 300M. Nüüd saame liikuda! Yay.

Nüüd veel suurem väljaminek lähiajal tulekul- korter Helsinkisse. Siis oleks peamised asjad olemas ja vaja vaid nipet-näpet (navi, laevapiletid ja siis juba jõulud ehk kingitused)


Igatahes- me töötame madisega ühe firma all ja meie tööpäevad hakkavad samaaegselt ja peaaegu ka, et töötame koos. Väga tore. :) Ei ole mineku ega tuleku muret ja lõbus on ka. :)
Meie juhataja on ka väga tore ja meie oleme igatahes 100% väga rahul!

23. november tuleme ka Eesti. Siis on  Madis-kallikese sünnipäeva tähistamine ja chillime Eestis. Kes tahab- võtku ühendust! :)
Mis ma musile kingin- on veel saladus, aga see tuleb võimas ja ülim!


Soomes ilm on nii nagu on- tuul või lumi, vihm või tuul, päike või tuul... Igatahes- tuul on koguaeg.

Ja muide, me oleme Madisega siin soomes väga harjunud- peab tunnistama, et eestisse külla minna on tore, aga seal töötamisest enam unistada ei oska. Helsinkis ja Vantaal on nii mõnus, ilus, rahulik ja tore. Ma tunnen, et ma kuulun siia. Siin on palju rohelist, palju parke ja palju poode!
Nii lahe on vaadata, kuidas inimesed sporti teevad(mingi 30 inimest ühel rajal), kuidas nad ajavad oma rida ja oma elu. Nad on tasakaalukad ja rõõmsad. Nagu minagi. ^^

Peale jõule tahaks ikka, et pere saaks ka tulla ja chekata meie elu ja elamist. Siis oleks jälle armas olla.

Aga hetkel muud pole. Panen oma Tabi laadima ja saan ka pilte teha. Praegu midagi erilist pole.

Ootame talve ja ootame jõule!
Valgustus pidi jõulude ajal helsinkis olema ilus!
Hyvä iltaa.