pühapäev, 24. juuni 2012

Lisasin manti

Vaadake ja chekake- hädasti oleks vaja kappi ruumi. Rääkige ka sõpradele ja sõbrannadele, äkki neil on just neid asju vaja/pakkuda.
Tänan!

http://buduaar.ee/Turg/User/profile/51872

esmaspäev, 18. juuni 2012

Life, what i have lived.

Hello!

Huh. Kuna tegemist ja olemist on olnud lihtsalt NIII palju, ei ole jõudnud siia üldse midagi trükkida. No nii omavahel öeldes- pole olnud ka õiget tunnet/tahet kirjutamiseks..

Aga see selleks. Nüüd olen hetkel Teie päralt. Löön oma kalendri lahti ja üritan kirjutada kõigest- lühidalt ja tabavalt.
Igatahes, alustame siis vanematest üritustest ja liigume järjest siia poole.

* 19. mail algatas Maire Aunaste Kirbuka seeria. Pidavat kestma iga laupäev kuni juuni lõpuni, kuid eelneval laup. oli vist siiski viimane. Kahju, sest muidu oli üli funn ja teenisin ka isegi veidi. Peamiselt oli siiski lahe rahvas, soetasin ka paar kifti asja ja üldse- oli tore. FB võite näha ka pilti minu tublidest kauplejatest!

* 9. juuni läksime hommikul kell 7 Tipsu ja Madisega Tallinna, külla Liisale ja Lauretele. Ilm oli alguses päris vihmane ja me pidime ise Mustamäelt bussiga Kesklinna ja Kristiine kanti sõitma, kuid saime täitsa ilusti hakkama. Kui kohal olime, sättisime end paika ja harjusime uue keskkonnaga. Lõuna paiku seadsime sammud Kristiine poole, et läbi kammida lähedal olevad kaltsukad- olime nagu turistid kuskilt maalt ja hobusega- küsisime vähemalt 2 inimese käest, kuhu minna, kuigi vahemaa Liisa korterist Kristiineni on ca 8min. Kaltsukatest aga midagi ei jäänud küll silma. Üks oli kaltsuka kohta liiga kallis (Takko on ka odavam osaliselt) ja teine oli reaalselt maast laeni- seinast seina riideid/kingi/kotte/asju täis. Seega, sealt me tulime kohe ära, sest seal oli pea võimatu liikudagi.
Siis suundusime Kristiinesse. Seal võttis kohati päris kirjuks- poode ju oli kus shoppata, kuid aega veidi nappis. Muidugi kui Liisa hiljem järele jõudis, siis võis alata tõeline shoppamine. Kristiinest sai vaid Tips tennised.
Peale seda läksime Liisa ja Lauretega restoran Mandarini. Võtsime kaasa kananuudleid ja vürtsikaid kanatiibu. Maitsesid üli hästi.
Õhtupoole läksime Liisa, Laurete ja Tipsuga läbi Vanalinna Rotermanni Keskusesse. Väljast paistis keskus väike, kuid sees oli ikka päris mitu poodi ja seal tegime ka kõik mõne ostu.
Tipsuga sain sarnased kummist, hästi mõnusad sandaalid/baleriinad. Liisaga aga soetasime endale peaaegu et identsed kleidid- muster on veidi erinev, kuid lõige ja värvid sama. Samuti soetasin väga kifti suvekoti ja peenikese valge vöö. Ostudega olen ülimalt rahul ja nüüd võib vast suve täitsa nautida.
Õhtul vaatasime jalgpalli väikese siidri ja snäki-vaagna seltsis.
Järgmisel päeval läksime lõuna paiku Madisega Mandarini sööma. Kõhu sai täitsa täis ja 1 elamus jälle juures.
Veidi peale seda suundusime Pärnu tagasi.
Muidugi hiljem kuulsime igalt poolt, kui hea ja lahe üritus oli olnud Grillfest (8-9.juuni). Mõtlesime ka Madisega muidu minna reedel õhtul, kuid mõtteks see jäi. Muidugi ma ei kahetse midagi, Tallinnas oli ikkagi üle kõige.

*16.juuni käisime Vallikäärus Terminaatori 25. juubelituuril. Nägime Markust ja Talvet ning hängisime siis nendega. Kuulasime head muusikat ja rääkisime elust ning olust.

Ja nüüd nagu muud sündmust väga polegi. Muidugi käisime ka vahepeal Treimanis, Madise vanavanaema ja vanaema juures. Seal oli samuti väga chill.

Sain tööjuurest ka väga hea uudise - minu lepingut, mis algselt oli sätitud 13. juulini, pikendati 21. detsembrini. Juhuu. Olen väga rahul ja õnnelik. Raha on ju alati vaja ja see töökoht on tõesti supper!

Pilte hetkel lisada pole. FB võite midagi leida, kuid lihtsalt ei ole olnud aega klõpsida.

Igatahes. Hetkeks kõik. Kunagi siis jälle.

Ciao.