teisipäev, 23. august 2011

23.08.2011






Hei.
Pole kirjutanud, sest ma ei oska ning viitsimise jurakas on suht sees. Aega mul on olnud küllaga, et tegeleda kõigega, mida olen tahtnud. Isegi päikest sai võetud eile?(arvestades ilma) Sasn endale lõpuks teha kodust spad pea igaõhtu-hommik ning veetsime madisega ka ühe imelise nädala taaskord. Käisime Steffanis söömas ning ime- talle meeldis- win (Y) :)
Chillisime Türil - Tre vahupeol, linnas käisime öösel jalutamas, tähti nautisime ja kõike kõike muud. Lihtsalt nii hea on olnud kellegagi koos, kes sind mõistab ning hoiab. Arastab südamest.

Nüüd täna hommikul tegin ka paar pilti ja nagu näete- jõudsin paar tundi tagasi need ära töödelda ja siin need on.


Head viimast suve nädalat- kellel veel on ja edukat uut kooliaasta algust! :)

ciao.

Armastus..


..on
nagu magus-punane õun rohelise lehega ja lõpmata oksaga, mis ulatub sügavale sügavale maasüdamesse, et sealt kinni hoida ja muudkui kasvada maa
armastusega!


Ma armastan sind!

M.

teisipäev, 2. august 2011

August



Heihopsti.

Juba juba on jõudnud kätte esimesed viimase suvekuu päevad ning tundub, et aeg kaob kuidagi üüratu kiirusega kuskile kaugele kaugele. Ilmad pole ka just niii SOOJAD olnud, kui sooviks, kuid pidavat minema soojemaks?!

Noh, nüüd on veel viimane nädal tööd ja siis võib alati 3 nädalane suvepuhkus(loodetavasti!) ning siis ongi aeg leida üles koolitee ning veel pool aastat õppida-õppida-õppida! Kuid kui mõelda sellele, siis on see isegi nagu hea. Mul on hetkel olemas tagus, kuhu alati toetuda- kool, pole üleliigseid kohustusi ning saan veeta super inimestega veel aega.
Ning ehk siis, kui kool lõplikult lõpetatud, saab asuma elada oma elu - töö, oma kodu, kool?pere?reisimine? Praegu ei hakka pead murdma, mis saab? Seda me näeme ja elame.

Üsna tegus on olnud juuli ning nüüd ka augusti algus. Töö, uued sõbrad, uued avastused. Oleme käinud jõel mitu korda nii paadi kui ka vesijalgrattaga. Niisama grillinud Reiu rannas, naernud end hulluks, ringi chillinud ning lihtsalt koos aega veetnud heade sõpradega.

Muidugi oleme me ka Madisega saanud iga päevaga lähedasemaks ning asi on lihtsalt nii hea!
Oleme teinud nii palju koos ning kindlasti ka see kuu tuleb raju. Juba on tehtud plaanid järgmiseks nv.ks ning sealt edasi ja edasi ja edasi. :)



Nautige siis seda, mida annab veel nautida. Suve, päikest, vihma ning üritusi. !

Ciao!

PS! Tahtsin lisada, et kuna on uus kuu on järgmisel nädalal arvatavasti uued kaubad kaltsukates! Minge ja shopelge!