laupäev, 1. jaanuar 2011

Uus aasta? Euro ?

Heips.

Kuna eile saabus ka meile suure mürtsu, paugu ja lumega aasta 2011 ning EURO, pean ma väitma, et see oli väga funn.
Ma juba ootan meeletult, mida on mulle ja mu lähedastele pakkuda sellel aastal ning kuidas meil läheb?! Eelmine aasta oli meeletult meeletult supper.
Kuna te kõik, kelle blogi ma loen, teete aasta kokkuvõtet, siis ma ei saa ju ometigi maha jääda- vms?
Mul kahjuks hetkel ei ole pilte lisada, aga see postitus on järgmine - i promise.

* Aasta 2010 algas siis Tartus.
* Järgnevad 2 kuud olid hullumeelesed ja ma lõpetasin oma 2.3 aastat kestva suhte.
* Kevad möödus pingeliselt, masendavalt, samas ootusärevalt.
* Suve algul sain läbi 2 kursus, sain kaamera + väga palju varustust.
* Jaanipäev möödus uute ning väga väga huvitavate, vaffate ja sõbralike uute sõprade seltsis.
* Juuni algul sain ma Kuursaali kokaks tööle ning töötasin seal terve juuni ning pool augusti. Teenisin päris endale raha, ostsin uue telefoni (NOKIA E63) ning lihtsalt nautisin suvelõppu.
* Samas terve juuni ja augusti ma lihtsalt pidutsesin ja lõbutsesin. Peale tööpäevi, käisin öösiti ujumas(esimest korda) või ka sõpradega väikestel istumistel/pidudel. Mis toimusid nii 21.00 - 01.00 ajal. Ehk ÖÖSEL.
* Samuti sain ma väga väga palju uusi tuttava ja sõpru, mille üle mul on rohkem kui hea meel.
* Sügisel sain ma 18. Pidasin maha suure peo, mis oli minumeelest õnnestunud. Ning olin niisama uhke, et ma olengi nüüd arvuliselt täiskasvanu. Ja samas ka kehaliselt ning vaimselt :)
* Siis sain ma endale suurepärase suhte, mis kestab ja loodetavasti veel pääris pikka aega. Ma olen nii meeletult õnnelik ja lihtsalt tänan.
* Koolis läheb üli hästi. Meie klass hoiab kokku ja me teeme palju rohkem ühistegevusi. Super (Y)
* Üli üli suur teema on ka veel see, et ma võtsin 3-4 kuuga(kevadest suveni) alla 10kg. Meeletult õnnelik ja kerge on olla :)
* Ja nüüd see siis on käes. Aasta 2011. Euro aasta. Uus aasta. Parem, huvitavam, rikkaim(igas mõttes) ja edukaim aasta- loodetavasti. Eile saime selle ikka pauguga vastu võtta, naerdes, lõbutsedes ja hoogsalt.
* Euro - kas see on hea v halb? Enne olin ma ilmselgelt väga väga kriitiline selles suhtes ja olin nii palju, kui mul on kehas rakke, sellele vastu. Kuid nüüd? Ma olen isegi õnnelik. See on siiski midagi uut ja huvitavat. Ja kas meil just ei hakanud UUs- aasta. UUS- rahaaasta.

HEAD UUT AASTAT!
ET TEIE SOOVID TÄITUKSID, MURED MURDUKSID JA HOIDKEM LÄHEDASI.