esmaspäev, 2. august 2010

B.oB - Airplanes ft. Hayley Williams -sügav L O V E.

say WHAAT!??

Ma pole siia absoluutselt-ebareaalselt kaua kirjutanud ja mul on lihtsalt niii niii palju juhtunud. Ma peaksin sebima ruttu endale Blueberry vms ja hakkama sellega kribama. Või vedama oma Delli IGALPOOL kaasas. PS! see on isegi mõeldav ^^. Indeed.

Ei no, pm, kui ma ütlen, et see suvi, mis hetkel on - on parim - olen ma öelnud KÕIK. See on olnud nagu täis elamusi, seiklusi, inimesi, intriige, seksi, armastust, saladusi, nalja, rõõmu, nuttu jms kõik muud asjad veel. NING- see pole veel läbigi ^^

Pm, ma olen sebinud endale 1-2 kuuga 12 uut telefoni nr. ; samapalju ning 12 inimest veel lisaks- uusi tuttavaid; olen käinud loendamatutel pidudel; olen alla võtnud 3-4 kuuga 10kg ja näen endajaoks fantastiline välja + olen saanud väga palju kiitvaid kommentaare. Ma lihtsalt haaran kinni igast võimalusest, mis pakutakse.Mul on töökoht- Pärnu Kuursaalis.
Ma lähen välja inimestega isegi siis, kui mu jalad kukuvad kohe ära, sest ma lihtsalt tahan võtta maksimumi. Ikkagi 3 kursus tuleb, uued tuuled, uued kohad, uued teod. Ma vajan võimalikult palju pidusi ja naeru ja tegevust.

Umn ja by the way- ma saan 20 sept. 18ne aastaseks. SEEGA- tuleb üpris suur ja üpris kõva pidu. Meil oli plaan teha pidu koos Siimuga, seega minupoolt tuleb ~40 inimest (Y) Naiss või mis?
Ei, aga, MINA, mina Merka, pisikene( nagu mind tööl hüütakse ^^ ) saan 18. Enne seda saab aga 18 ka Maria. PIDU+clubid^^. Love ya, hun.

Ma kirjutan endast nii palju ja suht egobuust vms käib, aga nvm see. Pm, ma olen saanud seda suve veeta nii paljude kallite inimestega ja olla koos ja ujuda tohutult palju. Nii päeval kui ka öösel. Lihtsalt, super mõnusad inimesed on minu ümber. Muidugi on igas seltskonnas ka neid, kes kohe peavad olema bitchid v lihtsalt mõrrad. Aga mind absoluutselt ei huvita, kui nad soovivad asju endalõbuks rääkida v soovivad kellegi teise elu korraldama hakata. Ma olen iseseisev, tugev, edukas naine. (mida lauset)

Ei, aga jah. Kõigil saab augustis töö läbi ja siis me lihtsalt kõvasti puhkame ja pidutseme ja ŠHOPPAME!!! ^^ That´s my L O V E. !

Nimh, kuna ma võtsin alla 10 kg, olen ma oma kahanenud oma 2 nr võrra pm. Enne ma olin L-XL. Nüüd ma olen XS-... Pm, mulle läheb kõik. That´s sõu kreisi. Ma ostsin oma avansi eest teksad + 2 pluusi + päiksekad + ripsmeka + küünelaki + Maria kink + pesu + sõrmuse ja sinna ta läks(1000 eek). :D Ei no, ma ei kahetse midagi. Pigem olen uhke. Sain enamus tahetud asjadest ja no, ma saan ju varsti palga kaa ^^

Aga ma kirjutan jälle, kunagi, millalgil veel siia.
PS! saan varsti oma kaamera laadija - it means, ma hakkan tegelema fotograafiaga suht ja siia saab palju pilte^^

Love ya!
xoxo



PS! sorry, kui vead sees, aga kell on pool 4 öösel ja ma kirjutan silmad kinni pm.